Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olka sss

Mój facet nie dochodzi..

Polecane posty

Mam problem, kiedy kocham sie z moim męzczyzną on nigdy nie \\\"konczy\\\" . Kiedy kochalismy sie piewszy raz on stwierdził ze nie będzie sie zapespieczał, zebym mu zaufała, czy jest mozliwe zeby sie powstrzymywał od wytrysku?? pomózcie nie jestem doświadczona w swerach sexu..

Jest możliwe. Jak dobrze ma wyćwiczone mięśnie i wie kiedy ścisnąć nie będzie miał wytrysku, ale orgazm będzie miał. Ale trochę kropel z niego pewnie poleci, ale czy to zapobiegnie ciąży??? Raczej przedłuża stosunek.

Dzieki.. naprawde, juz myslałam ze jestem naprawde kiepska w łóżku, uwazasz, ze to i tak nie zapobiegnie ciaży?

Gość olka sss jesteś unasienniona
lataj za wózkiem i wyprawką

Mi się wydaje że nie. Każda kobieta powinna brać pigułki to jest podstawa. Pozwól mu w nagrodę w twoim tyłeczku się spuścić, bo to bezpieczne dla ciebie a przyjemne dla faceta, tylko po wytrysku poleż z tyłeczkiem wypiętym ku górze by sperma się wchłonęła i nie wypłynęła z pupci.

Gość smmakiii
bez sensu wiec nie ma orgazmu czytalam ze to moze byc nie zdrowe i moze prowadzic do zaburzen lepiej gdzies na ten tema poczytajcie pozdrawiam

Gość smmakiii
do tomaszek jestes walniety a poza tym w pupcie to tez dla kobiety jest bardzo przyjemne tylko trzeb ato robic umiejetnie ty chyba do takich nie nalezysz i jeszcze jedno do ciebie w dojrzalych zwiazkach oboje partnerow dbaja ozabezpieczenie nie tylko kobieta mysl glowa nie tylko ku*****

Hmmm.. zaczęłam sie tym martwić.. do tej pory miałam do niego w tych sprawach całkowite zaufanie, chyba bede musiała przejść sie do lekarza.

Radze sie zabezpieczac, nie zaszkodzi a mezczyzna..no coz, czasem nie da sie powstrzymac wytrysku i..bejbi w drodze;) Zadbaj o zabezpieczenie, chyba ze chcesz zostac szybko mamusia....🌼

\"Każda kobieta powinna brać pigułki to jest podstawa\"- Z takimi tekstami Tomaszekk to się schowaj lepiej.A może sobie \"podstawowo\" nasieniowody podwiążesz? Olka ss: stosunek przerywany...hmmm...wiesz,są takie różne wierszyki na ten temat.Nie radzę stosowania tej \"formy antykoncepcji\". Po pierwsze, żadne to zabezpieczenie, poza tym, nie można na tyle facetowi ufać!Plemniki są także w płynie przedelakulacyjnym. Tak więc daję Ci to pod rozwagę. Skoro on taki sprytny, to i gumkę założyć pewnie umie?!

Gość crocid
a świstak siedzi i zawija je w te sreberka..... Zmień faceta na takiego, który nie ściemnia (żeby nie założyć gumy). Jeżeli chesz aby się zabezpieczył - wymagaj tego. Jeżeli ściemnia i wymyśla... porozmawiaj. Jeżeli się upiera ... przemyśl. Jeżeli jest agresywny - rzuć. On jest facetem - i to on powinien w tych sferach iśc na większe ustępstwa. Pamiętaj, że bronisz się przed nasieniem i chorobami!