Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halo_już się stało

potrzebuję Waszej rady!!pilne!!

Polecane posty

Gość z doświadczenia...
no własnie też tak się zastanawiam, gdzie nam autorka czmychła..

Gość halo_już się stało
juz ide tylko cos usmaze

Gość halo_już się stało
jestem robiłam obiad moj narzeczony(jestesmy po zareczynach)zawsze wypowiadała sie o niej zle tak jak i jego rodzina.ponoc bardza ja kochał ale zaczela zdradzac i wkoncu sie wkurzył i zakonczył to. ona 8 miesuecy juz nie daje mu spokoju(tak on twierdzi)wypisuje,wydzwania,3 razy popełniała samobójstwo,2 razy wychodziła za mąz,1 była poważnie chora normalnie wszystko zeby go znowu miec

Gość halo_już się stało
często sie o nią kłocilismy prawie codziennie ja dostawałam jakies schizy ze on do niej jezdzi(ona mi tak mowila)wyzywa mnie,mowi ze mi krzywde zrobi ze mnie zniszczy,juz 1 zmienialam nr telefonu-bo mnie gnebiła on twierdzi ze nic do niej nie ma ze to juz zakonczone, no ale jak zakonczone jak ona dalej pisze, przeciez gdyby postawił na swoim ona by sie nie odezwala

Gość halo_już się stało
nigdy nie znalazlam dowodu na to ze on u niej był. wiec komu mam wierzyc?obcej babie czy mu?>

Gość halo_już się stało
jestescie?

Gość halo_już się stało
widocznie tak skoro on adalej go meczy. czasami sama widze ze jak go mocno wk... to on jej odpisze dzwonił ostatnio do niej bo chciala przyjsc do mnei do pracy

Gość hrabia Ziut Banderas
jezeli twoj narzeczony mowi o bylej zle, tez tak bedzie mowil o tobie. ja jestem glupi i wierze w klatwy, jak babsko rzuci na ciebie, to co wtedy?

Gość hrabia Ziut Banderas
bardzo sie dziwie facetowi, ma nowa kobiete, nowe zycie i wdaje sie w jakies sprawy sprzed stworzenia swiata. Jak koniec to koniec i kanarek zdechl, a jeszcze jakies migawki, telefony, srututu niepowazne

nie reaguj na jej zaczepki. mojemu obecnemu facetowi - jedna laska (nawet nie jego była) ciągle składała propozycje spotkań. oczywiście zawsze było to coś strasznie ważnego - a to szafke przybić, a to wanne przepchnąć takie wiecie podchody.. a ze mój facet jest specjalistą od masażu leczniczego - zaczeły się u niej bóle kręgosłupa oczywiscie- na początek jej matka miała problemy więc zrobił jej masaż, potem ten lachon zaczał go nękac smsami co by jej zrobił. w pewnym momencie przegięła ponieważ kazała mu przyjść do sibie na masaż ok 23 ciej w nocy. Wtedy napisałam kretynce \"ze o tej porze to mój facet TYLKO mi robi masaż\" i się skonczyło.

Gość z doświadczenia..
szczerze do zastanawiam się dlaczego on się tak bał że ona przyjdzie do Ciebie do pracy.... albo bał sie że Ci krzywde zrobi, czy powyzywa, albo że powie coś niewygodnego dla niego. Kurcze nie mam pojęcia co Ci napisać, wiem że zdarzają sie takie kopnięte panienki, ale facet to facet powienien załatwić to raz na zawsze, może on jej zostawił odrobine nadzieji.

czasami facet daje sie podchodzic bo nie widzi żadnych babskich gierek.. kazda inna kobieta zawsze to zauważy. faceta czasem dobrze jest uświadomić. aha.. od tamtej tez dostawał sms-y ze jak ona sie strasznie źle czuje, ze jest w szpitalu itp.

Gość z doświadczenia..
no i dlaczego on nie zmieni nr telefonu?

Gość halo_już się stało
bo ma firme to raz a dwa to to ze po co zmieni jak ona i tak nr dostanie nasze srodowisko jest małe ja zmieniłam nr i znowu go ma

Gość halo_już się stało
rozmawilam z jego bratem bede brała to na spokojnie zadnych awantur, klotni nic bede spokojna zawsze usmiechnieta,dobra i kochana a w łózku demonka:) zobaczymy co ztego wyjdzie