Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdomówny

jak kocha mężczyzna

Polecane posty

Gość moj mnie kocha za moj tylek
a ja kocham moja Zonke juz 18 lat .Nigdy nie zdradzilem i wcale nie mam takiego zamiaru.Czesto ciezko w pracy wytrzymac tak tesknie za nia. Czyli teoria upadla. ale smutny zdesperowany czlowiek !!!!!!!

Gość a ja kocham moja
Dlaczego niby smutny i zdesperowany? Wrecz przeciwnie wesoly,szczesliwy , spokojny. To chyba z Wami cos nie tak . Uwazam sie za normalnego przy tym wszystkim.

Gość gadacie głupoty
sama jesteś zdesperowana - jak ci tyłek z wiekiem wyschnie i się pomarszczy jak rodzynka to zapomnij o miłości - za pomarszczony już cię kochać nie będzie - znajdzie sobie młody, który "pokocha" tak jak teraz twój

Gość gadacie głupoty
a ja kocham moja Fajnie że są jeszcze wartościowi mężczyźni:)

Gość a ja kocham moja
Dziekuje .Odebralem to jako komplement.

Gość gadacie głupoty
to prawda a nie komplement- masz swoje zdanie i wartości - teraz ludzie którzy je mają są jak "dinozaury" ;) ale dzięki temu co napisałeś pokazałeś niektórym że mężczyzna jest człowiekiem a nie "maszynką do seksu" niektórzy faceci jak dostaną "kosza" to sie denerwują ze zostali potraktowani "przedmiotowo" ale jak takie coś wypisują jak tu czytałam to niech się później nie dziwią. Pozdrawiam :)

Moj mi mowi ze mnie kocha czasami to okazuje ale dla niego chyba na pierwszym miejscu jest komputer i gry a potem ja :(

Gość prawdomówny
Spotkałem miłość swego życia!!!Odwołuje wszystko to co napisałem!!!! Kocham Cię Aldonna!!!!!!!

Gość prawdomówny
znowu zapłaciłem za naiwność.aldonna mnie oszukala.nie jest ładna.

Gość byla-siodemka
a co powiecie na to: facet oswiadczyl mi sie w marcu, bylam ta jedyna, na zawsze itd. odmowilam, bo z mojej strony to nie byla "ta" milosc. Poznal wkrotce kogos i teraz udaje ze mnie nie zna. Co to do cholery jest??? Co jest warte takie uczucie? A gdybym sie zgodzila? Co za palant!

Gość prawdomówny
Nie iwestuje w znajomośc bo realnie ocenil szanse-już cie nie przeleci.

Gość byla-siodemka
jasne, ze nie przeleci. A to cale gadanie, jaka jestem wazna, jaka wyjatkowa? Juz nie jestem, co? Ze jestesmy najlepszymi przyjaciolmi, ze zawsze mi bedzie pomagal bla bla bla. To wszystko gowno warte, slowa. Po co tak klamal, nie rozumiem. Co za cyrk z oswiadczynami, skoro mnie potrafil z dnia na dzien wywalic z zycia? Nie interesuja go juz moje sprawy, nic. Nie znamy sie. Jedna wielka blaga.

Gość diascja
uraziłaś jego męską dumę. Odrzuciłaś go, więc automatycznie sta łaś się jego wrogiem. A poza tym on i tak tylko chciał sie z Tobą przespać, nic więcej.

Gość byla-siodemka
tylko przespac, powiadasz? a te oswiadczyny? ten idiota poprosil mnie o reke, na kolanach! Czy chcial sie ze mna ozenic, zeby ze mna sypiac? Paranoja jakas.

Gość alełyso
Wszystko zależy od wrazliwości danej osoby. Nie sprowadzajcie tematu tylko do bzykania!..;) Są jeszcze wyzsze uczucia. Pewnie jestem naiwna, albo wygodnie mi tak mysleć. Kiedy ktos naprawdę kocha tę druga osobę to stać go na wyrzeczenia. I tak jest brutalna prawda!...;) Zastanówcie się może na tym z kim jesteście i dlaczego..;)

Gość ktoś tam taki
Nie chodzi tylko o seks. Chodzi takze o wikt i opierunek. Ktos tam wyżej napisał, że tankiej wychodzi prostytutka niż żona. Nieprawda. Prostytutka nie upierze, nie uprasuje, nie ugotuje i nie posprząta. Aha - jestem kobietą, zeby było janse. Niedługo mam zamiar "wymówić" służbę mojemu mężowi. :O

Gość ciekwainska
uppp

Nie zgadzam sie z prawdomowny. Może być tak,że pojawią sie tu obrońcy "wrażliwych" mężczyzn bo psuję im robotę-mam dwoch przyjaciol, sa to silni mezczyzni, pewni siebie, jeden z nich ma dziewczyne"Żaden w miłośc nie wierzy"czegos tak bezsensownego w zyciu nie slyszalam. On bardzo wierzy w milosc, mimo ze nie maja lekko, bo maja duzo przeciwnosci w tym zwiazku, on wierzy ze to jego milosc zycia i ze to zwyciezy przeciwnosci, to naprawde niesamowite. Do autora topiku moge tylko napisac, ze poprostu siedzisz w jakims gownie w zyciu po uszy i kazdy Ci smierdzi wkolo, hahaha. poza tym sama mam faceta, ktory naprawde mnie kocha, nawet gdybym kiedykolwiek w to watpila, wiem to poprostu bez slow ze nie jest ze mna ze wzgledu na seks, seks bedzie tylko pieknym uwienczeniem naszej milosci. tylko z jednym sie z Toba zgadzam wspolczuje Ci bardzo!!! Masz zalosne, pozbawione milosci zycie.

Gość fac123et
prawdomówny to jakaś sfrustrowana panienka co ją facet przeleciał i zostawił..a teraz podszywy wali.....albo onanista wypowieć ''a ja kocham moja'' to potwierdza... moge tu przytoczyc inne wypowiedzi z tego forum potwierdzajace to...... niemartw sie prawdomówny ty tez kiedys zamoczysz :)

Gość Prawdomówna
to ja też się przyznam... jestem z moim mężem, bo jest w łóżku (i nie tylko w łóżku) nie do zdarcia. A nie jesteśmy już tacy młodzi :D

Gość fac123et
tylko dlatego???

Chciałabym, żeby było tak jak autor topiku piszę. Mój to kocha mnie właśnie tylko przez słowa, miłe gesty, itp. miłe rzeczy, ale do cholery, wolałabym, żeby sobie to wszystko odpuścił i w końcu pozwolił mi poczuć, że jestem kobitą prawdziwego mężczyzny :(:(:(

Gość rgg5e

Gość kafe i co wy na to
?

Gość fefatle
To ja tez musze rozwiac pewien mit. Kobiety nie kochaja mezczyzn w taki sposob, jak mezczyzni mysla. Sa praktyczne. Potrzebuja dobrego seksu, wsparcia w zalatwianiu roznych rzeczy, ewentualnej obrony. A jak maja z nim dziecko, to pomocy w opiece. I zeby nie byl lamusem. Jesli zaobserwuja kiedys jakiekolwiek przejawy jego frajerstwa, tchorzostwo czy glupote, traca zainteresowanie nim jako partnerem seksualnym i rozgladaja sie za innym. Seks tylko z najlepszymi, zadnych lamusow.

Gość a dlaczego zaraz
Mężczyzna kocha egoistycznie. I tyle w temacie.

Gość nigdy niechciejcie panie
zeby mezczyzna zakochal sie w was bo to jest niebezpieczne dla waszego zdrowia i zycia

Gość rmhmhgm
grdg