Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 wielka prosba do dziewczyn

PROSZE POWIEDZCIE MI CZY WG WAS Z TAKIMI NOGAMI MOZNA SIE POKAZA膯 W SPODNICY???

Polecane posty

nie mam foty ani cyfr贸wki ale jak pozycze od kuzyna to wkleje fote moich nog a na razie tylko zmierzylam metrem krawieckim wymiary :( oto one : moj odwieczny problem to za chude nogi a marze o pokazaniu sie choc raz w zyciu w spodnicy jak me kolezanki na studiach:( udo:55 cm najszersze miejsce srodek uda:48 cm kolanko: 38 cm 艂ydka najszersze miejsce:35,5 kostka:21,5 cm mam strasznie d艂uuugie nogi..jesli mialabym por贸wnac z jaka艣 modelk膮 D艁UGOS膯 nog to mam takie jak adriana lima NIESTETY mym zdaniem za chude:( WIEC TE WYMIARY JAK MNAME D艁UGAsne NOGI SA ZA MALE:(DZIEWCZYNY CO MAM ZROBIC ZEBY UTYLY MI NOGI CHOC TROCHE:(marze o chodzeniu w spodniczkach cholernie..wiem ze bedziecie sie wysmiewac ze taki glupi watek i g艂upi problem ale ten kompleks przesladuje mmnie od dziecka..nigdy nie moglam zalozyc mini podczas gdy wszystkiekolezanki zakladaly ..niewazne..odpowiedzciemi tylko co艣 i poradzcie:( pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zgrabne nogi
ile masz wzrostu? I jak dlugie nogi?

Udost臋pnij ten post

wzrostu mam 174 a nogi od bioder do stop maj膮 103 cm:(

Udost臋pnij ten post

sorki wzrost mam dokladnie 172 cm a nogi mierzone od st贸p do kosci biodrowej:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lazja jednaaa
no to nieciekawie masz :( mam taksamo wiec ci wierze:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 leelu
Z tego co napisa艂a艣 to nie masz ani taaaaaaaakich d艂ugich,ani tym bardziesz chudych n贸g.Ja mam 170 cm,nogi 102 mierz膮c tak jak Ty,kazdy z wymiar贸w kt贸ry poda艂a艣 troszke mniejszy i zawsze uwa偶a艂am 偶e moje nogi sa za grube.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lazja jednaaa
do etj co pisze ze uwaza ze jej nogi sa za grube : TY CHYBA JESTE艢 ANOREKTYCZK膭 dziewczyno! przy tym wzroscie te wymiary naprawde s膮 male a zw艂aszcza 艂ydki chude jak patyki.chyba zeby laska miala 160 cm wzrostui kr贸tkie nogi to bylyby za grube.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lazja jednaaa
103 cm to bRDZO D艁UGIE NOGI!!to tak na marginesie.wiem ze adriana lima ma dokaldnie dluscosc nog mierzona od kosci biodrowej wa艂snie bo tak sie mierzy prawidlowo 105 CM wiec ty masz tylko o 2 cm mniej autorko.a wzrost przeciez mniejszy .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zgrabne nogi
a teraz zmierz nozki od krocza bo dlugosci nig nie mierzy sie od kosci biodrowej. Znam tylko sposob na pogrubienie lydek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasia z toruniaa
autorko masz zgrabne nogi wi臋c w czym problem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a jaki to spos贸b na pogrubieni
e 艂yd?i czy pomaga?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a jaki to spos贸b na pogrubieni
NOGI MIERZY SIE OD KOSCI BIODROWEJ ANIE OD KROCZA. WCZORAJ NAWET CZYTA艁AM TO W NECIE NA STORNIE JAKIEJSC ZDROWOTNEJ.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zgrabne nogi
tak jest bardzo skuteczne. Ja teraz nie cwicze bo jakos nie mam motywacji. Kiedys cwiczylam i mi sie lydki pogrubily 0.5 cm . Teraz mam 36 ale to i tak malo bo mam 170 wzrostu no i udo 60 cm wiec mam za chude lydki w stosunku do ud. Wiec ja wykonywalam takie cwiczenia : wspinalam sie na palcach i tak trzymalam 10 sekund. Robilam tak 10 razy. W ciagu dnia robilam jakies 5 serii , do tego chodzilam na palcach kiedy tylko o tym pamietalam. Dodatkowo takze stalam na palcach na 1 nodze .Polecam .Ja chyba znowu zaczne cwiczyc . Z tego co wiem to w ciagu miesiaca lydka moze sie rozbudowac o ok 1 cm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 leelu
Nie jestem anorektyczk膮 i zawsze wydaje mi si臋 ze moje zw艂aszcza 艂ydki s膮 za grube! Na temat powiem tyle,ze cz臋sto chodze w spodnicach i lubie pokazywac nogi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koczkodaanka
lelu a ile masz w lydce ?moze wiecej niz autorka i dlatego za grube. autorka ma 35 i po艂 tylko a kostke chud膮 jak cholera bo 21 i pol..wiecna pewno masz grubsze 艂ydki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zgrabne nogi
nogi mierzy sie od krocza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zgrabne nogi
dlugos nog powinna sie rownac polowie dlugosci ciala.Wtedy jest proporcjonalnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 leelu
W 艂ydce mam 34-34,5

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koczkodaanka
no a w udzie?malo masz strasznie w 艂ydce ..chyba ze jest ladnie zbudowana.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 leelu
do zgrabne nogi D艂ugo艣膰 nog,ta do krocza r贸wna po艂owie d艂ugosci cia艂a??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zgrabne nogi
zapomnialam dodac ze od tych cwiczen pogrubia sie takze kostka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zgrabne nogi
leelu tak . Z tego co ja czytalam to wiem ze dlugosc nog mierzy sie wlasnie od krocza. Sama tego nie wymyslilam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lajkoor
hejhe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no to napisz ile mierz膮 twoje
nogi, ale mierzone od KROCZA do POD艁OGI, bo taki spos贸b mierzenia jest bardziej wiarygodny i nei ma mowy o pomy艂ce jak w przypadku mierzenia od ko艣ci biodrowej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojej tragedia wlasnie zmierzyl
am. ja mam 110. CHyba sie powiesze!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 noproblemo
owszem i 2,20 wzrostu......buhahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie s艂uchaj tych zakompleksion
ych grubych bab, dla kt贸rych rozmiar 38 to chudo艣膰, a 36 to anoreksja! Twoje nogi sa cudowne i marze o takich - mam podobne wymiary, a 159cm ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziewczyny jak b臋dziecie
podawa膰 wymiar od krocza do pod艂ogi to przecie偶 wasze nogi nei b臋d膮 kr贸tsze:O zupe艂nie nie rozumiem dlaczego tak boicie si臋 podawa膰 wymiar tak w艂a艣nie mierzonych n贸g ??????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wg mnie zartujesz sobie
A w艂a艣nie 偶e mierzy si臋 od krocza :) Ale do rzeczy- masz normalne nogi, nie sa chudne, ale nie sa tez grube. Na pocieszenie napisze Ci, ze Ja chce schudnac a mam : 48 cm w udzie- najszersze, zaraz pod posladkiem, 43 srodek i 32 nad kolanem, lydka 32, kostka 18 I chcialabym miec- 45 udo, 30 lydka wzrost 170, waga 50 kg Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

pewnie ze mierzy sie od krocza do pod艂ogi. jakby mierzyc od kosci biodrowych to kazdemu wysz艂yby taaaakie d艂ugie nogi. mierzone od krocza powinny stanowic 50 % d艂. cia艂a, wtedy jest 艂adnie i proporcjonalnie

Udost臋pnij ten post