Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielka prosba do dziewczyn

PROSZE POWIEDZCIE MI CZY WG WAS Z TAKIMI NOGAMI MOZNA SIE POKAZAĆ W SPODNICY???

Polecane posty

nie mam foty ani cyfrówki ale jak pozycze od kuzyna to wkleje fote moich nog a na razie tylko zmierzylam metrem krawieckim wymiary :( oto one : moj odwieczny problem to za chude nogi a marze o pokazaniu sie choc raz w zyciu w spodnicy jak me kolezanki na studiach:( udo:55 cm najszersze miejsce srodek uda:48 cm kolanko: 38 cm łydka najszersze miejsce:35,5 kostka:21,5 cm mam strasznie dłuuugie nogi..jesli mialabym porównac z jakaś modelką DŁUGOSĆ nog to mam takie jak adriana lima NIESTETY mym zdaniem za chude:( WIEC TE WYMIARY JAK MNAME DŁUGAsne NOGI SA ZA MALE:(DZIEWCZYNY CO MAM ZROBIC ZEBY UTYLY MI NOGI CHOC TROCHE:(marze o chodzeniu w spodniczkach cholernie..wiem ze bedziecie sie wysmiewac ze taki glupi watek i głupi problem ale ten kompleks przesladuje mmnie od dziecka..nigdy nie moglam zalozyc mini podczas gdy wszystkiekolezanki zakladaly ..niewazne..odpowiedzciemi tylko coś i poradzcie:( pozdrawiam

Gość zgrabne nogi
ile masz wzrostu? I jak dlugie nogi?

wzrostu mam 174 a nogi od bioder do stop mają 103 cm:(

sorki wzrost mam dokladnie 172 cm a nogi mierzone od stóp do kosci biodrowej:)

Gość lazja jednaaa
no to nieciekawie masz :( mam taksamo wiec ci wierze:(

Gość leelu
Z tego co napisałaś to nie masz ani taaaaaaaakich długich,ani tym bardziesz chudych nóg.Ja mam 170 cm,nogi 102 mierząc tak jak Ty,kazdy z wymiarów który podałaś troszke mniejszy i zawsze uważałam że moje nogi sa za grube.

Gość lazja jednaaa
do etj co pisze ze uwaza ze jej nogi sa za grube : TY CHYBA JESTEŚ ANOREKTYCZKĄ dziewczyno! przy tym wzroscie te wymiary naprawde są male a zwłaszcza łydki chude jak patyki.chyba zeby laska miala 160 cm wzrostui krótkie nogi to bylyby za grube.

Gość lazja jednaaa
103 cm to bRDZO DŁUGIE NOGI!!to tak na marginesie.wiem ze adriana lima ma dokaldnie dluscosc nog mierzona od kosci biodrowej wałsnie bo tak sie mierzy prawidlowo 105 CM wiec ty masz tylko o 2 cm mniej autorko.a wzrost przeciez mniejszy .

Gość zgrabne nogi
a teraz zmierz nozki od krocza bo dlugosci nig nie mierzy sie od kosci biodrowej. Znam tylko sposob na pogrubienie lydek

Gość kasia z toruniaa
autorko masz zgrabne nogi więc w czym problem?

Gość a jaki to sposób na pogrubieni
e łyd?i czy pomaga?

Gość a jaki to sposób na pogrubieni
NOGI MIERZY SIE OD KOSCI BIODROWEJ ANIE OD KROCZA. WCZORAJ NAWET CZYTAŁAM TO W NECIE NA STORNIE JAKIEJSC ZDROWOTNEJ.

Gość zgrabne nogi
tak jest bardzo skuteczne. Ja teraz nie cwicze bo jakos nie mam motywacji. Kiedys cwiczylam i mi sie lydki pogrubily 0.5 cm . Teraz mam 36 ale to i tak malo bo mam 170 wzrostu no i udo 60 cm wiec mam za chude lydki w stosunku do ud. Wiec ja wykonywalam takie cwiczenia : wspinalam sie na palcach i tak trzymalam 10 sekund. Robilam tak 10 razy. W ciagu dnia robilam jakies 5 serii , do tego chodzilam na palcach kiedy tylko o tym pamietalam. Dodatkowo takze stalam na palcach na 1 nodze .Polecam .Ja chyba znowu zaczne cwiczyc . Z tego co wiem to w ciagu miesiaca lydka moze sie rozbudowac o ok 1 cm

Gość leelu
Nie jestem anorektyczką i zawsze wydaje mi się ze moje zwłaszcza łydki są za grube! Na temat powiem tyle,ze często chodze w spodnicach i lubie pokazywac nogi.

Gość koczkodaanka
lelu a ile masz w lydce ?moze wiecej niz autorka i dlatego za grube. autorka ma 35 i poł tylko a kostke chudą jak cholera bo 21 i pol..wiecna pewno masz grubsze łydki.

Gość zgrabne nogi
nogi mierzy sie od krocza

Gość zgrabne nogi
dlugos nog powinna sie rownac polowie dlugosci ciala.Wtedy jest proporcjonalnie

Gość leelu
W łydce mam 34-34,5

Gość koczkodaanka
no a w udzie?malo masz strasznie w łydce ..chyba ze jest ladnie zbudowana.

Gość leelu
do zgrabne nogi Długość nog,ta do krocza równa połowie długosci ciała??

Gość zgrabne nogi
zapomnialam dodac ze od tych cwiczen pogrubia sie takze kostka

Gość zgrabne nogi
leelu tak . Z tego co ja czytalam to wiem ze dlugosc nog mierzy sie wlasnie od krocza. Sama tego nie wymyslilam

Gość lajkoor
hejhe

Gość no to napisz ile mierzą twoje
nogi, ale mierzone od KROCZA do PODŁOGI, bo taki sposób mierzenia jest bardziej wiarygodny i nei ma mowy o pomyłce jak w przypadku mierzenia od kości biodrowej

Gość ojej tragedia wlasnie zmierzyl
am. ja mam 110. CHyba sie powiesze!!!

Gość noproblemo
owszem i 2,20 wzrostu......buhahaha

Gość nie słuchaj tych zakompleksion
ych grubych bab, dla których rozmiar 38 to chudość, a 36 to anoreksja! Twoje nogi sa cudowne i marze o takich - mam podobne wymiary, a 159cm ...

Gość dziewczyny jak będziecie
podawać wymiar od krocza do podłogi to przecież wasze nogi nei będą krótsze:O zupełnie nie rozumiem dlaczego tak boicie się podawać wymiar tak właśnie mierzonych nóg ??????

Gość wg mnie zartujesz sobie
A właśnie że mierzy się od krocza :) Ale do rzeczy- masz normalne nogi, nie sa chudne, ale nie sa tez grube. Na pocieszenie napisze Ci, ze Ja chce schudnac a mam : 48 cm w udzie- najszersze, zaraz pod posladkiem, 43 srodek i 32 nad kolanem, lydka 32, kostka 18 I chcialabym miec- 45 udo, 30 lydka wzrost 170, waga 50 kg Pozdrawiam

pewnie ze mierzy sie od krocza do podłogi. jakby mierzyc od kosci biodrowych to kazdemu wyszłyby taaaakie długie nogi. mierzone od krocza powinny stanowic 50 % dł. ciała, wtedy jest ładnie i proporcjonalnie