Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brązowe włosy

Odżywka do naturalnych brązowych włosów

Polecane posty

Gość brązowe włosy

Która najlepsza? Timotei? Gliss Kur? Pantene? Nivea? Żeby pielęgnowała włosy ale dawała tez efekty w postaci refleksów? Z naciskiem na pielęgnacje jednak

Gość góraaaaaaa

Gość odradzam Gliskur satynowy
brąz, nie zauważylam żadnego efektu.

Gość a na perłach
ja odradzam Timotei, nic sie po nich nie zmieniło(szampon +odżywka)

Gość a na perłach
o, ten którego linka podałam, jest używany, ale chodzi mi ogólnie o tą serię John Frieda

Gość brązowe włosy
Oj za taką cenę to ja jednak podziękuje, sprawdziłam sobie te produkty i co jak co, ale na spektakularnym efekcie mi nie zależy. Chodzi mi o te cztery serie czy sa dobre, czy przynajmniej pielęgnują włosy, bo to najważniejsze, a z kolorem to różnie bywa, tak samo zresztą jak z pielęgnacją często

Gość a na perłach
no to ja nie pomogę wiecej, tak jak pisałam, timotei jest do kitu, Nivea podobnie/...

Gość góraaaaaaa

Gość góraaaaaaa

Gość gliss kur
i pantene - ladnie pachna, ale niestety za duzo sylikonow (tylko na poczatku wloski ladnie wygladaly, po ok 2 tygodniach byly calkowicie suche i zniszczone!) timotei byl ok, ale po nim nie mozesz juz farbowac, podobno ta hna zawarta w nim jest winna, farba splywa :-( dopiero po 6 miesiacach znowu mozna nivea jest niezla ale john frieda brilliant brunette to rewelacja! a wcale taki drogi to nie jest! tylko na pierwszy rzut oka. mam dlugie krecone i b geste wlosy. normalnie szampon mi starczy na miesiac, a john frieda (bb volume) az na pol roku! z reszta szampony fryzjerski sa zawsze znacznie bardziej wydajne... nie wspominajac juz o efekcie! a nawet odzywki nie potrzebowalam! kupilam w promocji za 4 euro, normalnie kosztuje 8 nivea 2,50, pantene 3,50, gliss kur 2. tak wiec widzisz, ze sie oplaca, a efekt jest niesamowity! tylko poczatkowa cena boli... ale sa probki, zapytaj u fryzjera!