kika*** 0 Napisano Maj 30, 2007 byl juz kiedys taki topic, przeczytalam wszytski posty, ale , ze dzis wlasnie ginekolog przepisal mi rigevidon, chcialabym zasiegnac Waszej opinii..:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kika*** 0 Napisano Maj 30, 2007 zadna nie ma nic do powiedzenia..??:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KYTI Napisano Maj 30, 2007 witaj jestem na Rigevidonie 3 miesiąc dla mnie rewelacja zero skutków ubocznych nic nie przytyłam a cena 7 zł. Dodam tylko że to moje pierwsze tabsy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yhy Napisano Maj 30, 2007 rigevidon to odpowiednik minisistonu....no a ja niestety minisistonu nie mogłam brać bo miałam skutki uboczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moniika 0 Napisano Maj 31, 2007 ja biorę od 2 lat i jestem bardzo zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamajka21 0 Napisano Maj 31, 2007 Brałam przez pół roku - wszystko było ok:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach