Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pasikonik1234

nago przed kamerka

Polecane posty

Lubie jak kobiety rozbieraja sie przy mnie i pieszcza sie moze ktaras tez lubi pokazywac i pozabawiac sie

Gość Nazgul
Lepiej odrob lekcje na jutro do szkoly zamiast dyskutowac na forum dla doroslych.

Gość Nazgul
Po pierwsze to dla ciebie Pan jestem a nie na kolega.W wojsku ze mna nie byles,pewnie w tym czasie na gowno mowiles papu!

Gość Seks jest dla djrzałych
....emocjonalnie. Facet, który podgląda zatrzymał się w rozwoju na etapie przedszkolnym. Normalni ludzie uprawiają seks...dzieci podglądają....

Nazgul jaka urażona duma, tylko pewnie człowieka od łopatki. Pasikonik to bierz kamere i kręć wszystko co wokół sie dzieje, a twórczość tu zamieszczaj.

Nazagul to chyba w wojsku dostal lekko w d**** heeh tylko ci wspolczuje a ja biore kam. i lece na lowy ale jak by jakas sympatyczna kobieta suie znalazla to bym z nia sie pozabawial nie wstydzicie sie dziewczyny wasze ciqala sa cudowne

Gość wuj Zenek
pasikonik - ja ci dam kamerkę zapomniałes ze dzis masz byc u mnie ? przyprowadze kolegow na bolcowanko Twojego rdzawego oka :-p tych samych którym dwa dni temu polerowałeś ządła :classic_cool:

jasne dawaj ja bede krcil a ty bedzisz sie bolcowal hehe ja wole skodkie niunie a nie brudasow takich jak ty

Gość wuj Zenek
no no no miedorostku,uwazaj bo rozklepie na osiedlu o Twoich skłonnosciach do prukania gardlem i tylko nurki smietnikowe będą cie pykac w wedla :classic_cool:

Gość Nazgul
tomaszek i pasikonik to pewnie 2 geje. Kupcie sobie kamerki i razem sie podgladajcie ! Udaliscie sie mamusi. Takich pajacow to sie topi jak szczury w szambie...

No i zadna niunka sie nie znalazla a moglo by byc tak pieknie no coz ale ja jeszce mam nadzieje dziewczyny bedzie fajnie odkryjemy nasze pragnienia jak cos to zaparszam na skype pasikonik 1234 pogadamy posmijemy sie poflirtujemy nio i jak przyjdzie ochota to pobawimy sie w fiku-miku pozdrawiam odwazne kobiety

no widzisz jeszce nie poznalem tak naparwde wyzwolonej kobiety a szkoda moghlo by byc fajnei ale moze kidys sie usmiechnie do mmnie szczescie

Gość panna marianna_
wciąż poszukujesz ...:D

Gość dsder
pasikonik czy pasibrzuchu , najlepiej znajdz sobie taka pania , co mówi : muuuuuuuu .