Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowa kredka

BIORE SIę OSTRO ZA SIEBIE!!!!!!!!!!!!!! od dzisiajnie odchudzanie

Polecane posty

Gość kolorowa kredka

bo jestem bardzo szczupła.Ale wkoncu chce sie zmienić na piękniejszą:) O 20;00 ide na solarium musze opalić sie bo jestem troszeczke za blada;/ hehe nie nie ...nie chodzi o to ze będe jakąś barbie:)Bo nie mam zamiaru zmieniac sie na laleczke:) Byłam u fryzjera zmieniłam fryzurke ...przedłużyłam sobie włoski,pięknie mi Pani fryzjer wycieniowała,oraz pofarbowała:) Kupiłam sobie fajne kosmetyki ,fakt troszke pieniędzy na nie poszło...ale mam nadzieje ze nie będe żalować...Kupiłam równiez duzo fajnych ciuszków....Calkowicie zmieniam styl... JA WKONCU CHCE CZUC IE PEWNIE!!!! :):) dziękuje i przepraszam ze mze komus marnuje czas i oczka na czytanie tego glupiego tematu! Pozdrawiam! :)

Gość Tez chce byc piekna
skoro jestes bardzo szczupla to z czego bedziesz sie odchudzac?

Gość kolorowa kredka
Nie nie :) w moim temacie chodzi o to że biore się za siebie ,ale nie odchudzam! :)Bo większość Kobiet na tym forum pisze ze bierze sie za siebie czyli chce dobrac jakąś diete ,odchudzić sie.Ja nie bo to jest mi nie potrzebne;)

Witaj Kolorowa Kredko! Ja rowniez biore sie za siebie! Nie znaczy to jednak,ze wczesniej bylam zaniedbana czy cos w tym stylu..poprostu chce sie czuc jeszcze lepiej. Bylam dzis u fryzjera - zrobilam sobie fajna fryzure!:-) Nie mam jednak zbyt wiele kasy by sobie reformowac garderobe ale przejzalam swoje ciuchy i pomyslalam o dodatkach! Na solarium bylam oststnio, wlosy sa extra, o cere dbam juz systematycznie. Dzis tylko jeszcze troszke cwiczen i ...od jutra znow bede piekniejsza!:) Pozdrawiam!

Gość Tez chce byc piekna
aaa faktycznie pisze od dzis nieodchudzanie :D

Gość kolorowa kredka
Nio widze nie jestem sama! :D Bardzo fajnie;);)

Gość hrabia Ziut Banderas
a ja pieerdole jestem brzydki jak kutas diabla i taki chce byc

hah popieram Cie KOlorowa Kredka! Nieznosze jak tyle dziewczyn uzala sie nad soba. Wiecznie sa z czegos niezadowolone a najgorsze,ze nic z tym nie robia! Przyznaje - od ladnych kilku lat kontroluje kazdy swoj posilek - nie oznacza to jednak,ze nie nie wyskocze na pizze czy lody!:-) Poprostu trzeba miec umiar... DBAJMY O SIEBIE!! ŚWIAT BEDZIE PIEKNIEJSZY!

Gość kolorowa kredka
Ela masz racje! Ja nie wiem ludzie użalają sie nad swoim wyglądem ...a wystarczy jakis sport,salon urody,zmiana fryzury,make-up....no nie wiem niedoskonałości można ukryć;)

Kredeczko powiem Ci tak: Znam dziewczyny, ktore mimo,ze \"Bozia urody nie dala\" potrafia zadbac o siebie i naprawde sa pociagajace. W ich towarzystwie czuje sie lepiej bo nie ma nic gorszego jak wiecznie marudzaca, niezadowolona z zycia i siebie dziewczyna. Znam tez takie,ze mimo iz sa naprawde naturalnie ladne nie potrafia o siebie zadbac. Ich uroda wtedy ginie. Zawsze ale to zawsze mozna zrobic z \"brzydkiej\" dziewczyny naprawde fajna laske! Sama wiem..bo juz nie jedna malowalam i widzialam jak sie zmienia pod wplywem kosmetykow ale przede wszystkim usmiechu!Pozdrawiam!