Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiniaaaa

moge być w ciązy?

Polecane posty

Gość kiniaaaa

chłopak włozył mi (oczywiscie bez gumki) dosłownie na 3 sek, potem szybko zdązył wyjąć, zanim miał wytrysk. mowił ze zanim włozył, sprawdzał i był "suchy" i jak wyjoł to tez... więc gada ze 100% nie jestem w ziacy, bo on sie zna itp i robi to od 6 lat bez gumki i jakos zadna w ciaze nie zaszła.. ale ten płyn, mogł zostac we mnie przeciez.. eh.. kurde tak sie boje, przez to ze miałam tak centralnie dni płodne :o

Gość Ewelek91
miałam taki sam przypadek, nie zajdziesz w ciąze!!!! jakos ja nie zaszłam:D pozdro:)

Gość ryszarda_P
LOL. Zajśc możesz (male szanse). Ale gratuluję gustu przy wyborze faceta.

Gość kiniaaaa
eheheh a co z nim niby nie tak? :P

Gość puszczalski ten twój chłopak
skoro tyle dziewczyn miał...ty zanim pozwolisz mu wkładać bez niczego to lepiej wyślij go na badania na HIV

Gość wrrr
Bardzo "mądry" ten Twój facet i gratuluje jego poprzedniczkom godzenia się na takie akcje bez gumki.. Dobrze, że żadna nie zaszła bio przynajmniej kolejnych głupich dzieci nie ma... ekspert z ciemnogrodu i do tego egoista

Gość kiniaaaa
to , ze uprawia sex od 6 lat, nie oznacza ze miał bog wie ile partnerek. wczesniej miał tylko 2. no włozył na 3 sek, bo juz nie dał rady dłuzej? lol.. chyba dobrze, ze wyjoł :o ale nie robi tak zawsze, taka była akurat jedna zaistniała sytuacja, ze mu szybko poszło :P no a ze eoista... czy ja wiem, on jest swiecie przekonany, ze sie zna i ze jaki to on doswiadczony szkoda gadac eh.. no i nie da sie juz przekonac ze nie ma racji (bo raczej nie ma) zawsze kochamy sie w gumkach, ja jestem pod tym wzgledem uparta.. eszesz.

Gość a jesteś pewna ze on jest
zdrowy? jednak miał 2 dziewczyny z ktorymi robił to bez zabezpieczenia...)pewnie napiszesz ze jestes pewna)...ale pewna mozesz byc dopiero jak zobaczysz negatywny wynik badania na hiv

Gość kiniaaaa
o jesu.. a jak ludzie sie potem normalnie bez gumek bzykaja, bo panienka bierze tabletki czy jakies plastry itp to co? za kazdym zmianem partnera trzeba sie wspolnie udac na badania? wez..

Gość a jeste pewna ze on jest
lepiej sie za kazdym razem badac niz sie zarazic jakims paskudztwem...ale widze ze ty jestes chyba jakąś nieodpowiedzialna gówniarą...bo nikt madry nie założył by takiego topiku...najpierw sie bzykasz a pózniej panikujesz...dorośnij dziecko

Gość kiniaaaa
nie wiem czy dla ciebie jestem gówniara czy nie, ale mam 19,prawie 20 lat i moj chłopak ma za soba 2 powazne zwiazki, a nie 2 przygody...z czego jego dwie poprzednie dziewczyny z nim straciły dziewidztwo. a ty jak sie ze swoim chłopakiem juz przepadałas na hiv, to jaka masz pewnosc ze cie gdzies nie zdradził i juz nie masz hiva?? he?

Buahahahahaahahaha. Sorry nie wytrzymam. A skąd wiesz, ze straciły z nim dziewictwo? Byłaś przy tym? Czy on ci tak powiedział? Nie mogę. hehehehe Masz pewność, że zdrowiutki jest?

Gość kiniaaaa
zwiazek dwojga ludzi polega na zaufaniu-nigdy do konca nie bede niczego pewna a ty kurwa taka swiecie przekonana jestes ze zaden pasozyt ci sie w dupie nie wyległ albo co lepsze masz juz sama aidsa-no skad wiesz ze twój koles pare razy juz na kurwach nie był? zastanowcie to sie wy co gadacie..co wszyscy ludzie na swiecie kochaja sie tylko w gumkach w obawie przed aids? dziwne.. bo ja znam wiele par które robi to zabezpieczajac sie jedynie przed ciaza róznymi pigułkami itp. jeszcze do swojej chorej ideoloii dopowiedzcie, ze zamiast do ołtarza ludzie udaja sie do szpitala w celu zrobienia badan.

Gość kiniaaaa
zreszta dopierdoliłyscie sie jak mysz do sera.. zawsze uprawiam sex w prezerwatywach.. raz nam sie tylkko zdarzyło i spytałam sie czy jest mozliwosc iz jestem w ciazy,mozecie sie z łaski swojej trzymac tematu?

O kurcze to się wykazałaś. Heheheheh idź niech ci ten chłopak powsadza, na kolejne 3 sekundy może sie rozluźnisz. Ale zamiast sexu proponuję naukę dobrego wychowania :D Pozdrawiam. PS. Ja się o swoją d... nie martwię, bo o nią dbam. :D I ja pewna będe zawsze, bo to jest zaufanie. Poza tym zaufanie równa się pewność. U ciebie to się wyklucza. PS 2 Niektórzy ludzie się badają i dopiero robią sobie co chcą.

Gość loool D
a wiec, trzymajac sie tematu - tak, mozesz byc w ciazy, ale nie martw się na zapas, możesz jej nie donosic, bo wczesniej mozesz zejsc z powodu jakiegos paskudztwa, ktorym sie zarazilas :)))))))

Trzymam się tematu i ci odpowiem. A co ja w twojej p... siedzę, żeby stwierdzić czy jesteś w ciąży? Dorosłaś do sexu? To czekaj grzecznie i rób test, albo idz do ginekologa. Bo tutaj z fusów nie wróżymy.

Gość ajcik
o jaaaa :) ile masz lat? prawie 20 tak? :) o jaaaa :) okokokokokok - powrozmy troche, prooosze ;) a trzymajac sie tematu - owszem, byc moze mozesz byc w ciazy, nie jedna zaszla w niechciana ciaze w czasie, kiedy jej rozgarniety partner wyjal - jak sie pozniej okazywalo - nie na czas :D o jaaaa :):):)

Gość ajcik
(odwaze sie lekko jednak odesc od tematu) gdzie posiadłaś wiedzę na temat antykoncepcji, sposobow zaplodnienia i bezpiecznego seksu (pod katem zdrowotnym)?!?!?!?!?!

Gość ajcik
okokokokokoko - dziekuje slicznie :) no coz, tak wlasnie mi sie wydawalo, ze prawdopodobne - chyba mialam przeczucie :D

Gość OnA mŁoDa
Owszem,możesz być w ciąży...może dojść do zapłodnienia również przez płyn ejakulacyjny...jeśli od razu po tym jak wyjął miał wytrysk to na pewno nie miał suchego! Teraz już trochę wiem coś na te tematy bo nie wiedziałam,że prze ten płyn też można zajść...Na szczęście człowiek na własnych błędach się uczy...test wyszedł negatywny...ale kilka włosków siwych przez to na pewno mi przybyło://Teraz bez gumki nic nie robimy...Zrób najlepiej test :)) Pozdrawiam :)) i mam nadzieję,że wyjdzie negatywny :))

Gość Dorotka z Zielonej Dolinki
z tego co piszesz, to ten twój facet to jakiś prostak i imbecyl, i już nie chodzi mi o to, że jest nieodpowiedzialny, bo stos.przerywany to żadne zabezpieczenie, ale o to, że opowiada ci o bzykaniu ze swoimi byłymi laskami, facet, kóry ma troche oleju w głowie nigdy by czegoś takiego nie robił. Teraz weź pod uwagę to, że jest ogromne prawdopodobieństwo,że równie gorliwie bedzie opowiadał o tobie swojej nastepnej wybrance, chcesz tego??? Radze zmienic partnera i to szybko, pozdrawiam :D

Gość nie będe wnikać
w dyskusję i was oceniać, bo to nie moja sprawa. Każdy postępuje jak chce, zgodnie z własnym sumieniem. Ale odpowiadam na twoje pytanie: tak w ciąży mogłabyś być, ryzyko jest zawsze. Ja właśnie w taki sposób w ciąże zaszłam, przez kilka sekund dosłownie, bo nas poniosło, a zawsze się zabezpieczaliśmy (prezerwatywy) Tamtym razem świadomie nie chcieliśmy ich użyć od razu bo chcieliśmy jeszcze większej przyjemności. I te kilka sekund wystarczyło.

Gość Marta1983
Jasne że jest ryzyko ciąży... Co on za głupoty gada że wyjął penisa z ciebie i był suchy?? masz suchość pochwy czy co???? Po za tym skoro skończył i był wytrysk jak on może ocenić że był suchy? Ojeja cóż za znawca z tego twojego faceta.. To że tyle lat uprawia seks nie znaczy że się zna... JA do tej pory odkrywam wiele nowych rzeczy..A jestem od ciebie trochę starsza,