Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gghhgh

CZY POLECACIE TĄ CYFRÓWKE??PROSZE ZAGLĄDNIJCIE!!!

Polecane posty

Gość yhy
podobno aparaty które mają wysuwane (to z przodu nie pamietam jak sie to nazywa :) )to cięzko nimi zrobic zdjecie zeby było ostre komus kto nie zna sie na fotografii...podobno trudno jest zrobic ladne zdjecie....ja mam cyfrówke bez tego wysuwanego i robi super zdjecia

Gość to wysuwane mozna zdjąć

Gość yhy
kurcze jak to się nazywa....mam to na końcu jezyka ale nie mogę sobie przypomnieć...

Gość olirjutybmutdi
OBIEKTYW...? :d

Gość yhy
no własnie....dzięki....bo by to za mna chodziło

Gość olirjutybmutdi
prosze bardzo :D:D

Gość yago
niezly,ma dobre parametry i niezbyt drogi.Nie ma chyba Pict Bridge(polaczenie ap.bezposrednio z drukarka bez kompa,ale mozesz do drukarki przelozyc z niego karte.

Gość yhy
:)

Gość yhy
ja tam wole aparat...nienawidze jak mnie ktoś filmuje...zawsze się wtedy chowam ;) :P

Gość yago
nie wiem skad yhy wzielas ta opinie ze aparatem z wysuwanym obiektywem trudno robi sie zdjecia.Przeciez to nonsens.Piszesz ze ty masz \"bez tego\"...otoz twoj aparat tez ma obiektyw tyle ze zredukowany do minimum a przez to o niebo gorszy jest jakosciowo.Zeby robic dobre zdjecia aparat musi miec na tyle sprawny obiektyw,zebys nie musiala biegac z miara zeby zmierzyc odleglosc.Ty nie zrobisz swoim zdjecia np.osoby z 20m ale tak zeby ta osoba byla w calym kadrze.I to jest to...

Gość yhy
yago---nie wiesz jaki mam aparat...to nie mów ze robi gorsze zdjecia....tak słyszałam po prostu ze z wysówanym obiektywem robi sie trudniej zdjecia....moja kuzynka jest fotografem i to potwierdziła ze robi sie trudniej....jesli nie masz wprawy to zdjecia beda wychodzic nieostre...a to sie chyba potwierdza bo kolega szedł na wesele i kupił aparat z tym wysuwanym zeby robic''super zdjecia'' no ale niestety wszystkie wyszły mu nieostre

Gość yago
wiesz,ja bym poszedl z tym do jakiegos autorytetu...sam kupilem nie tak dawno aparat z 12 krotnym zoom\'em(wysuwanym)i robi zdjecia rewelacyjne,ponadto mialem juz niejeden aparat i troche mam o nich pojecia.Twoja kuzynka nie jest dla mnie najmniejszym nawet autorytetem,poniewaz ja nigdy bym nie kupil aparatu bez normalnego obiektywu.W tym \"wysuwanym\"jak piszesz miesci sie obiektyw z cala mechanika.Tzn.szkla zmieniaja polozenie wzgledem siebie(ogniskowa).To umozliwia robienie dobrych zdjec.Twoj aparat tez ma obiektyw,tyle ze zredukowany do minimum.Na skutek tego twoje zdjecia napewno nie sa takie super jak sie tobie zdaje.O jaka wprawe chodzi?Nie mam pojecia-chyba o to ze nie mozna takim aparatem robic zdjec w czasie o.5 s.Trzeba chwilke odczekac az wszystko sie poustawia.Trwa to moze 2s.U ciebie1s.To cala roznica jezeli chodzi o wprawe.Sprobuj zrobic swoim zdjecie z 20 m czlowieka tak,zeby postac zajmowala caly kadr...powodzenia