Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opal_fruits

striptiz... mrauuu...

Polecane posty

Gość opal_fruits

chcę zrobić bardzo energetyczny i seksowny striptiz mojemu "koledze" i szukam odpowiedniej do tego piosenki... koleżanka zaproponowała mi "sextasy" east clubbers ale ja chcę taką piosenkę przy której będzie mu już leciała slinka a jak mnei zobaczy to już w ogóle odlot... macie jakieś tytuły które działają na waszych mężczyzn??? piszcie prosze.. jak cos walcie na maila :-P

hmmmm ja mysle ze piosenke powinnas tak dobrac ze kiedy ja slyszysz to Ci sie samej chce bioderkami krecic wtedy napewno striptiz bedzie dobry ;)

Gość aver
chyba moge ci pomoc .

\"Umbrella\"-Rhianna feat.Jay-Z super :D:D:D

Gość aver
mam na kompie nawet

Gość aver
tak sie sklada ,ze mam na kompie dwa filmy w ktorych laski tanczą . MOge oddzielic w nich plik muzyczny i wysle.

Gość aver
to co dajecie to nie jest muzyka do striptizu

Gość opal_fruits
chętnie bym prosiła na poczte jakieś filmiki z odpowiednimi ruchami... będę bardzo wdzięczna to ma być niespodzianka i prezent na jego 18 urodziny to chcę by to zapamiętał... mail opal_fruits@o2.pl dzięki za pomoc... a rihanna umbrella niezła piosenka ale nie o taką mi chodzi coś takiego z szeptaniem lub czułymi słówkami z mocnym rytmem... dostałam propozycje 'sextasy" east clubbers ale jeszcze zobaczę co sie z tego wykluje...