Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynka89

Rozjaśnianie włosów CIEMNYCH!

Polecane posty

Gość martynka89

Mam pytanie! Czy ktoś wie jak można rozjaśnić włosy ciemne? Jestem szatynką (średni brąz może trochę ciemniejsze) i chcialabym mieć ciemny blond... Niestety nie wiem jak uzyskać taki efekt naturalnymi sposobami =( Bardzo podobaja mi się blondynki no ale nie zniszcze farba tak długich (prawie do pasa) i zdrowych włosów. Prosze pomóżcie! Piszcie proszę jak macie jakieś pomysły. Z góry bardzo dziękuję..=***

Gość jesss

Gość rumianek rozjaśnia

Gość jesss
hej jestem fryzjerka najlepiej zrobisz idac do fryzjera na pasemna badz balejaz.jesli chcesz sama rozjasniac to musisz najpierw zdekoloryzowac cale wlosy a potem nalozyc farbe w wybranym kolorze.wiecej poniszczac ci sie jak zrobisz to sama i co do efektu koncowego moze byc roznie.

Gość martynka89
Tak ale chcialabym naturalnie je rozjasnic! a rumianek podziala na ciemne włosy?

Gość jesss
lusesita oczywiscie da sie zrobic tylko znajdz dobrego fryzjera bo moga wyjsc zlote lub rude za 1 razem .polecam ci loreal albo wella tam napewno zrobia ci jasniutkie .teraz mozna nawet z czarnych farbowanych zrobic bardzo jasny blond ale to juiz kosztuje dosc sporo:) ps.sama mialam czarne farbowane teraz mam jasnitenki blondzik:)

Gość martynka89
Dziekuje jess =*** tylko ja ich nie chce rozjasniać, farbowac itp tylko chce domowymi sposobami je troszke rozjasnic ...i nie wiem czym.. Słyszałam, ze rumiankiem mozna? Ale czy podziaala na ciemne włosy i wogole jak go stosowac?? jestes fryzjerka doradz mi bo sie kompletnie na tym nie znam =**