Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rabol_89

Dziwny Okres

Polecane posty

Gość Rabol_89

Witam wszystkich!mam takie pytanko...no więc moja dziewczyna dwa dni po stosunku dostała okresu który trwał tylko 2 dni i był bardzo skąpy. Miałem prezerwatywe, ale (jak się skończyły) poniosło nas i kochaliśmy się bez, lecz wytrysk nasienia był "na zewnątrz". Możliwe że jest w ciąży? Nie ma żadnych bólów ani innych objawów typu zawroty głowy choć już mija tydzień od stosunku. Proszę o szczerą odpowiedź... Z góry dziękuje

Gość doda-ajj
w ciążę zajść można nawet wtedy kiedy wytrysk jest na zewnatrz-podczas stosunku wydzialana jest niewielka ilosć specjalnej wydzieliny która przed wytryskiem sobie wypływa-ta wydzielina tez zawiera plemniki.seks bez zabezpieczenia-bo wytrysk na zewnątrz to nie jest zabezpieczenie!!!

Wystarczy jeden plemnik by zajść w ciąże.. to wcale nie musi być jakieś \'stado\' .. sorry ale mogłeś wcześniej o tym pomyślec.Zadbaj by następnym razem Was \'nie ponosiło.. \' .. nie wiem czy chwila przyjemnosci { bez gumki .. } jest warta stresu jaki przezywa para zastanawiając się czy nie doszło do zapłodnienia ;]