Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salvatore

sex z trzema bracmi wlochami...

Polecane posty

Gość salvatore
byłam juz z murzynem ale szybko go rzuciłam bo miał małego penisa, chodz myslałam ze bedzie inaczej

Gość kiełbaska
dziwne ze sie jeszcze nikt nie podszył

boze wspolczuje, jestes zwykla kurwą... :(

Gość helenka z tatr
jaka to przyjemnść? parę sekund orgazmu i potem wyrzuty sumienia oraz rozepchana do granic c i p k a ?

Gość no jak bedzie już po .....
nie zapomnij upomnieć sie o napiwek...z pięć euro powinni ci rzucić :O :O ło mamo -zamieszkaj we włoskich koszarach -będzie z głowy...

Gość salvatore
moje marzenie to zaliczyc wszystkich facetow na swiecie :) juz mi duzo nie brakuje :D

Gość salvatore
zdecycydowalam,ze zrobie to.a tak na marginesie to nikt mnie nigdzie nie sprzeda,bo zyje we wloszech od osmiu lat,i znam wlochow(nie jestem jaksa poleczka,co chce sie wyrwac z polskiej biedy).takiego szczytowania nigdy w zyciu nie zapomne.dam wam znac po...

Gość salvatore
i prosze osobe podszywajaca sie pod mojego nicka o zaprzestanie tego

Gość zapytalska
i pewnie jestes jak to zwykle bywa z polkami we wloszech sprzataczkom a kalabrijczycy to najwieksz niroby i brudasy to tak na marginesie

Gość salvatore
co do kalabryjczykow to masz racje.sa to nieroby.nic im sie nie chce robic.ale co do mnie to sie mylisz.pracuje w sklepie w duzym centrum handlowym,a nie sprzatam.

Gość zapytalska
a gdzie mieszkasz chodzi mi o miasto

Gość WAMIP
JEżELI NIE BęDą BRUTALNI MOżE BYć NAPRAWDę WSPANIALE-ALE NIE WIESZ JAKIE Są ICH INDYWIDUALNE ZAPATRYWANIA-MOżE SPRóBóJ TRóJKąTY W RóżNYCH WARIANTACH A PóżNIEJ Z CAłą CZWóRKą.ZRESZTą NIE WIADOMO JAK ZACHOWAJą SIę W "STADZIE".

Gość WAMIP
PRZEPRASZAM TRóJKą

Gość salvatore
w rzymie na grande racordo.oni sa tacy silni,ale dotyk maja delikatny,i jak mnie dotykaja jestem mokra.nigdy wczesniej z zadnym facetem tak nie mialam.a oni dzialaja na mnie tak samo.to krew calabrese...zalowala raczej nie bede,bo wiem co lubia(szczegolnie wytrysk z polykiem) i oral,co robie perfekcyjnie jak "go"oceniaja.przykro mi jak osoby,nie majace zadnych argumentow i nie znajace sprawy pisza o mnie"szmata"...itd...nie wiecie jaka to przyjemnosc jak dotykaja cie bracia,ktorzy zajebiscie cie podniecaja,a dodatkowo oni podnieceni sa bardzo ta systuacja,bo sa bracmi.

Gość ****coco****
jestes jebnieta nic ci nie pomoze wiec nawet nic nei pisze

salvatore a jedz z nimi w cholere koorwiszonie , zerzna cie, a jak im sie znudzisz to cie w doope kopna albo do burdelu sprzedadza, ale tobie to by taka opcja zapewne pasowala

Gość zapytalska
ale sciemniasz az mi ciebie szkoda Moze wybierz sie raczej do psychiatry az tak bujna wyobraznia tez nie jest wskazana