Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdka nocą

Dziwna sprawa.... bardzo proszę o odpwiedz

Polecane posty

Gość gwiazdka nocą

witam o toz biore tabletki anty i ten tydzien jest tygodniem przerwy ale co zauwazylam mam skapy okres dodam ze tabletki biore od ponad 6 miesiecy o tej samej godzinie ale oststnio miałam sytuacje jakis tydzien nawet ponad temu ze sie zatrulam i wzymiotowałam 3 godziny po wzieciu tabletki po przeczytaniu ulotki wziełam drugą..i moje pytanie takie...czy ta wieksza dawka mogła miec wpływ na przebieg ,na obfitosc tego okresu?? poniewaz zawsze mam na poczatku dosc obfity a teraz tak średnio i zastanawiam sie czy czasem przez to zatrucie nie nie doszło do zapłodnienia chociaz kochalam sie 3 dni wczesniej przez tym incydentem i od tamtego razu ani razu...dzieki za opdowiedzi

Gość gwiazdka nocą
podnosze

Gość gwiazdka nocą
zajrze pozniej mama nadzieje ze ktos cos napisze :(

Gość doda-ajj
spokojnie zawsze mialam 6-7 dniowe okresy a przez pogode teraz mialam zaledwie 3 dniowy skapy,tez biore tabletki.to temperatura tak wplywa.duzo dziewczyn tak mialo.

Gość gwiazdka nocą
oj dziewczynki obyscie miały racje bo jestem lekko wystraszona ...jestem taka zmartwiona bo, z góry przerpaszam za szczegołowosc,ale zawsze 2 pierwsze dni to był obfity okres i do tego z kawalkami złuszonej błony a teraz leci tylko jak sie załatwiam iale niewiele i raz na jakis czas gęstsza konsystencja...mam nadzieje kochane ze sie nie mylicie i dziękuje...

Ja też miałam podobnie Tylko ze u mnie wystąpiął biegunka i nie brałąm kolejnej tabletki tylko zakończyłam brać dwa dni wcześniej. Zawsze miałam obfity okres (no taki w miare) a teraz słabiutki i krótszy. Więc może faktycznie to upały...??!!

Gość gwiazdka nocą
no nie wiem juz sama co myslec :( opalałam sie duzo lezałam na słoncu i ta duchota....ojjj boje sie...serio mam bardzo skąpy praktycznie podpaske mam potrzebe zmienic gora 2 razy na dzien az sie zastanawiam czy jest sens nosic

Ja miałam to samo, okres trwał mi niecałe 4 dni a zwykle 5. choc ja sie nie opalałąm i raczej unikałam słońca ale duchotę odczuwałam. Moim zdaniem najważniejsze ze wystąpił!

Gość gwiazdka nocą
no włąsnei tez tak mysle ale ta skąposc mnie zmartwiła...no chyba bede zmuszona to przeczekac i moze zrobie test na wszelki ?? bo zwariuje