Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Mucha*

pytanie do młodych mam

Polecane posty

wazne ze strajk;) nie musi byc powodu- hihihi ale moze byc przeciw traktowaniu nas z gory;)

moja szwagierka, która rodziła we wrzesniu zeszlego roku, miala wtedy 23 lata, a tez wyglada na mlodsza, byla w szpitalu bardzo chamsko traktowana przez pielegniarki nie umiala podac dziecku piersi i jak poprosila pielegniarke o pomoc to uslyszala cos w stylu \"tak to jest jak sie dzieci za te sprawy zabieraja, to potem sobie z niczym poradzic nie moga\"

moja szwagierka, która rodziła we wrzesniu zeszlego roku, miala wtedy 23 lata, a tez wyglada na mlodsza, byla w szpitalu bardzo chamsko traktowana przez pielegniarki nie umiala podac dziecku piersi i jak poprosila pielegniarke o pomoc to uslyszala cos w stylu \"tak to jest jak sie dzieci za te sprawy zabieraja, to potem sobie z niczym poradzic nie moga\"

Kiedyś jak poszłam po Pati do półinternatu to nowa facetka nie chciała mi jej oddać, bo to było po porwaniu jakiegoś chłopczyka w Warszawie i mieli przykaz, żeby oddawać tylko rodzicom a nie rodzeństwu... a ona za siostrę mnie wzięła...:D:D:D ale fajnie