Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani pedagog

bibliografia/przypisy/praca licencjacka

Polecane posty

Gość pani pedagog

siema dxzieuszku pisząc prace licencjacką, sporzadzłyście przypisy ze wszytskich ksiązek które miałyście w bibliografii?? ( u mnie wymogiem jest miec minimum 20 książek,i do tego moze byc 10 czasopism)????

Gość pani pedagog
...........

Gość jolka234
oczywiście

Gość jolka234
tzn te z których korzystałam

Gość pani pedagog
hmmmm, czyli nie przejdzie taka praca, w którejsą przypisy zporzadzone z niewszytkich ksiązek zawartych w bibliografii.........

Uważam, że nie należy przesadzać, bo jak będziesz miała 150 pozycji to może się komuś nasunąć podejrzenie, że każde zdanie jest cytatem z jakieś książki. Pozdrawiam i życzę powodzenia przy obronie.

Gość jolka234
Szczerze mówiąc to chyba w każdej szkole jest inaczej, zależy od promotora i w ogóle jeśli w bibliografii masz 30 a skorzystałaś z 20 to z 20 robisz przypisy

Gość pani pedagog
w bibliografii mam te 20 ksiazek, nawet ponad 20 i kikla czasopism, ztym ,ze kozystałam z zaledwie 10 książek do sporządzenia przypisów i z jednego czasopisma......Pani powyzej ma zdecydowana racje.....no ale boje sie, ze w przypadku gdy musze miec tylko 20 książek, przy obrionie.....sie komisji cosik hie spodobac

Gość jolka234
najlepiej to pogadaj z promotorem na pewno ci wszystko powie

Gość mi promotorka powiedziała
że w bibliografii uwzgklędnia sie tylko i wyłącznie pozycje, które były wykorzystane do przypisów.

Gość pani pedagog
promotor niby przegladł moja prace..i nie miał nic do tego....podejrzewam ,m, ze tak po łebkach ja przeleciał.ehhh, no trudno, dopisze w razie w kilka przypisów z innymch ksiazek..miałam nadzieje, ze ktos robił tak samo w pracy Dzięki za odpowiedzi

Gość przypisy...
przypisy robisz z ksiazek ktore cytowalas, a do bibliografii mozesz dac wszystkie ksiazki z ktorych korzystalas (te zktore cytowtowlas i te z ktorych tylko poczytalas o interesujacym sie zagadnieniu)

Gość mi promotorka powiedziała
i prawdę mówiac wydaje mi się to logiczne. Cały czas myślałam, że tak jest, tylko kolega mi w głowie zamącił, ja mu powiedziałam, że mam za krótką bibliografię, to mówił, że on sobie dopisał kilka książek. Wydało mi się to podejrzane, więc odrazu zapytałam promotorki, czy ksiązki, które przeczytałam (:D małe kłastewko) i na podstawie wniosków po i ch przeczytaniu pisalam coś w pracy, a nie cytowałam mogę uwzględnić w bibliografii i powiedziła ze nie.

Gość jolka234
Czyli tak jak mówiłam co szkoła to inaczej

Gość pani pedagog
kurcze, ososba o nicku przypisy...., bardzo mnie pocieszyła, bo własnie tak to robie, miałam te ksiązki w raxzce, ale nie cytowałam z niej nic rzeczywiscie, kazda szkoła ma inne wymogi, albo niew szkoła, tylko inne zyczenia co do pracy maja promotorzy:)

ja pisze magisterke, ale mam w planach umieścić w bibliografii tylko te książki, które mam w przypisach... i tak bedzie tego sporo:)

Gość drosophila m.
a z jakiej dziedziny to praca? bo ja swoja z fizjologii pisalam calą z cytowań i do kazdego cytowania mam odnośnik w literaturze.mam 2 ksiązki i 40 artykułów, z czego jakies 70% po angielsku.

Gość pani pedagog
a no wiadomo, magusterka wymaga duzo więcej pracy niż licencjacik:)biegne zaraz do bibliteki w razie czego, troszke uspokoje sie moze tym...........a pani o nicku przypisy......ribiłas tak w swojej pracy?tzn, nie kozystalas z wszytskich pozycji z bibliografii w przysikach

Gość pani pedagog
temat mojej pracy to: przestepczosc wśród nieletnich na przykładzie opnini uczniów gimnazjum nr.... jestem na pedagogice o specjalnosci resocjalizacja

Gość gość
Oferuje pomoc w pisaniu licencjackich, magisterskich i zaliczeniowych. Przy pisaniu prac korzystam z różnorodnych źródeł, tj. pozycje literackie, czasopisma, roczniki statystyczne itp. Opieram się na źródłach powierzonych lub własnych. Cenę oraz termin ustalam z każdym indywidualnie w zależności od złożoności tematu, długości pracy oraz czasu potrzebnego na jej napisanie. Wszystkie prace powstają na indywidualne życzenie klienta od początku do końca. Zapewniam wysoką jakość, rzetelność, terminowość, anonimowość. Każda praca sprawdza jest w cenie systemem plagiatowym. KONTAKT; pelcwiktoria@onet.pl

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość gość
Skonsultuj się z tą firmą http://iprace.bravesites.com/ pomoże Ci właściwie sformatować pracę i umiejętnie dobrać i opracować bibliografię do Twojego tematu. :)