Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Informacja dla internautek

O Idealiście z Marsa

Polecane posty

Gość Informacja dla internautek

Został zablowowany przez operatora (pewnie często i ostro łamał regulamin) Możliwośc zablokowania dotyczy nie tylko czarnego nicka , ale chyba też całego połączenia. Jesli tak, to bezradnie się przygląda :P

Do : zrzygałem się sobie do buzi : Swoją \"inteligencją\" obrażasz nasz gatunek, skoro byłas tak naiwna by uwierzyć pewnej trolowej prowokantce (a ta obsesyjnie sie mną zająła, obelżywe maile na adres z nicka, topiki pod moim adresem, nawet zgłasza mnie do zablokowania)

a ja nic nie mam przeciwko Idealiscie - bawi mnie, zwlaszca jak inni sie wkurzaja tylko jego obecnoscia - chociaz sie cos dzieje

musztardo Ale ktoś wali na wszystkie fronty (topiki, podszywy, donosy do redakcji, maile). MAKSYMALNIE (ile to możliwe) JĄ OLEWAM (chyba trafoiłem na jakąś szurniętą :-D ) . NA DZIŚ KONIEC TEMATU ( z mojej strony, z jej pewnie nie)

Gość a jednak.
O nie nie, paranoiku. Szczekasz przeciwko mnie? Podaj dowody. "Ale ktoś wali na wszystkie fronty (topiki, podszywy, donosy do redakcji, maile). " Prosze uprzejmie o: topiki - linki do owych topikow. podszywy - udowodnij ze ja to ten, ten, ten, ten nick, czekam donosy do redakcji - jest moj post na topiku o zablokowanych nickach, zaden to donos, wszystko jest czarno na bialym, kazdy moze przeczytac maile - podaj moj adres mailowy, z ktorego cie wyzywam. Dziwne, ze tak sie plujesz, a kiedy chodzi o konkrety nagle slepniesz. Prosze, pokaz jaki jestes wiarygodny.

donosy dalej są. Topiki pozgłaszałem do kasacji. Na mailach przestałe reagować i skasowałem (tego akurat teraz żałuje bo chyba trafiłem na psychopatkę). \"a jednak\" : Mam pytania : jaką krzywdę ci wyrządziłem ze popadłaś w tak chorobliwą i nienawistną obsesje na mój temat ? ? ? nie możesz zajac sie czymś innym ? ? Nie masz tu ciekawszych tematów ? ? ?

Gość a jednak.
No wez, facet. kiedy skasowales te maile, jak przed chwila chciales je rozsylac innym?? I dlaczego taki niby inteligentny facet jak ty mialby kasowac powazny dowod przeciwko "owym psychopatce"? :) nie nabierzesz mnie. Mam jeszcze raz napisac, co powinienes wykazac w mojej sprawie? Muysle, ze to niepotrzebne, wiem ze przeczytales. To teraz ustosunkuj sie, albo przepros kogo trzeba, a wtedy topiki i posty zostana wykasowane. I dopiero bedzie po sprawie Pracowitego dnia!

z tymi mailami to nie wiedziałem z kim mam doczynienia. A wczorajsze twoje topiki z oczywistych względów zgłosiłem do śmietnika. \"Przeproś kogo trzeba, to maile będą wykasowane\" - jesteś moderatorką ?

z tymi mailami to nie wiedziałem z kim mam doczynienia. A wczorajsze twoje topiki z oczywistych względów zgłosiłem do śmietnika. \\\"Przeproś kogo trzeba, to maile będą wykasowane\\\" - jesteś moderatorką ?

z tymi mailami to nie wiedziałem z kim mam doczynienia. A wczorajsze twoje topiki z oczywistych względów zgłosiłem do śmietnika. \\\"Przeproś kogo trzeba, to maile będą wykasowane\\\" - jesteś moderatorką ?