Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poika

dr Marianna Stepanik

Polecane posty

Gość poika

Czy któraś z Was była u tej Pani ginekolog? Macie jakieś opinie na jej temat? Pani doktor przyjmuje w przychodni Formedica na ul. Berezyńskiej 39 w Warszawie.

Gość poika
nikt nie zna tej pani?

Gość Marta1983
Pierwsze słysze.. Na Mokotowie znam jedną fajną.. Sympatyczna.. Chcesz namiar? Ja do niej idę w poniedziałek.

Gość poika
No własnie ja też jej nie znam, a idę do niej w środę i chciałabym wcześniej wiedzieć czy to fajna babka

Gość Ulaleńka
Ja znam tę panią i zdecydowanie NIE POLECAM! Przejmowała prowadzenie mojej ciąży, bo przeprowadziłam się w trakcie z innego miasta, ale na szczęście byłam u niej tylko na dwóch wizytach, z których druga odbyła się "na kolanie", bo pani doktor zrobiła mi wielką łachę, że przyjęłą mnie (ciężarną) między pacjentami, jak przyszłam z infekcją dróg rodnych... co więcej nawet mnie nie obejrzała, tylko na podstawie wywiadu orzekła grzybicę, przepisała globulki dopochwowe i odesłała. Moje dziecko urodziło się 1,5 miesiąca wcześniej z powodu infekcji wewnątrzmacicznej - przypadek? Może tak, ale zdecydowanie nie czułam się przez tę panią dobrze potraktowana. A na koniec jeszcze z wielkim fochem i pretensjami wypisała mi zaświadczenie do becikowego . Jeśli więc macie możliwość wyboru, radzę omijać panią Stepanik szerokim łukiem.

Gość Sandra_96
Zdecydowanie polecam :) bardzo miła sympatyczna P.doktor .Byłam na 1 wizycie u niej potraktowała mnie naprawdę wyjątkowo i delikatnie , gdy chciałam wprowadzić antykoncepcje(ze względu na bolesne i obfite miesiączki) nie była przeciwko i nie zniechęcała mnie do tego .Porobiła mi wszystkie badania cytologie itp i dopiero wdrożyła hormony co jest dużym plusem ! ponieważ niektórzy lekarze przepisują hormony bez wcześniejszych badań oraz wywiadu .Jedyny minus to wieczne kolejki... no ale to znak że skoro dużo kobiet zaufało jej to musi być naprawdę dobra w swoim zawodzie

Gość gość
jak się ma blisko...

Gość Oliwia1234567
Chodzę do Pani doktor Stepanik od lat i często przyjmuje ciężarne poza kolejką co nie raz znacząco opóźniało wizyty osób zapisanych. Więc nie rozumiem zarzutów. Jeśli ginekolog mnie nie bada mimo wskazań to go o to proszę... Do Pani doktor nie da się dostać z dnia na dzień - chyba to o czymś świadczy. Jednak jak zaszłam w ciążę to położna szybko dla mnie znalazła termin mimo, że to był dopiero 6 tydzień. Chodziłam też prywatnie do luxmedu ale zrezygnowałam bo tam lekarz w ogóle mnie nie badał a lekarze wykonujący usg chyba zapominają, że pacjent im płaci! Pani doktor jest miła, uśmiechnięta, dokładnie bada. Zleca wszystkie badania z zaleceń dla kobiet w ciąży. Ja uważam, że jeśli nawet krzyknie to z troski. Może nie jest tak wyrozumiała dla kobiet nie będących w ciąży ale dla ciężarnych jak najbardziej.