Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julcia333

prosze o pomoc!

Polecane posty

Gość julcia333

czy ktos bylby tak uprzejmy i przetlumaczyl mi kilka zdan na język angielski z gory bardzo dziękuje. BARDZO ZALEZY MI NA OTRZYMANIU TEGO MIESZKANIA KTORE ZABUKOWALISMY,PONIEWAZ MIESZKAMY W 6 OSOB W DWOCH POKOJACH CO UTRUDNIA NAM CODZIENNE ZYCIE ,DZIECI NIE POSIADAJA SWOJEGO POKOJU.DZIĘKUJE ZA INFORMACJE ODNOSNIE MIESZKAN SPLODZIELCZYCH .POZDRAWIAM..

Gość zen1979
I really would like to have the appartment we have already booked, because we were living in 6 persons in two rooms, what makes everyday life very difficult for everybody. What is more, children don't have their own room. I would very appreciate any information regarding council flats. Kind regards ....podpis.....

Gość julcia333
strasznie ci dziękuje ,bylo to dla mnie bardzo wazne..pozdrawiam gorąco

Gość wydaje mi sie
ze powinno byc we' re living albo we live ---bo oni ciagle tak mieszkaja a nie ze mieszkali wczesniej a teraz sie cos zmienilo- ale moge sie mylic

Gość julcia333
ciesze się że jeszcze są ludzie którzy służą pomocą i moż na na nich liczyć :) wielkie dzięki

Gość julcia333
ciesze się że jeszcze są ludzie którzy służą pomocą i moż na na nich liczyć :) wielkie dzięki

Gość julcia333

Gość ja bym tak napisala...
We would be very grateful if we could get( if you could offer us)the flat previously booked.At the present 6 of us share only two rooms, what makes our life very difficult and our children don't have their own room. thank you very much for all the information regarding council flats. Kind Regards,