Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama1234

małe dziecko a wyjazd na morze

Polecane posty

Gość przyszła mama1234

Ile miały wasze dzieci jak wziełyście je ze sobą nad morze??? Czy dobrze zniosły podróż i zmiane klimatu????

Gość odpukać
starsza córka była pierwszy raz nad morzem w wieku 4 lat.od tamtej pory ,,zaliczyla,, i baltyk,i śródziemnomorskie i czerwone.podróż bez niespodzianek i pobyt tak samo.w tym roku jedziemy do wloch,również z młodszą,będzie miała prawie roczek.jakoś nie mam stresa.

od paru lat obserwuje co roku, że w nadmorskich kurortach jest coraz więcej wczasowiczów z małymi dziećmy, takimi niemowlakami, które na moje oko mają nawet czasem dopiero z 8-9 miesięcy... jest coraz więcej udogodnień technologicznych i innych dla młodych rodziców i chyba dlatego się coraz więcej osób na takie wczasy z maluchem wybiera :-)

Gość maluszek był
moja niunia rodzila sie w maju i juz w wakacje była z nami nad morzem, czyli miała wtedy 3 miesiące.

Pierwszy raz wybraliśmy się na nasz Bałtyk jak synek miał przeszło 9 miesięcy.Do morza nie mamy daleko ,kiedy nie ma korków to można dojechać w ciągu ok 2 godzin.Teraz niestety mieliśmy niespodzianki wiec podróz trwała przeszło 3 godziny.Synek się nie męczył bo cała podróż sobie smacznie spał.Wyjechaliśmy z rana po 8 kiedy nie ma upałów.Bardzo bałam sie tego wyjazdu bo myślałam że stracimy sporo kasy a będziemy się bardziej z małym męczyć niż odpoczywać.Cały pobyt nad morzem był super! ledniuchowaliśmy przez cały tydzień-synek spał 2 razy,nie był marudny,siedział spokojnie wózku gdzie przed wyjazdem spał raz i to ok godzinki,miał okresu buntu ,,wózkowego\" ,cały czas na rękach.Za to że świetnie udał nam się wyjazd to za kilka dni znów pojechaliśmy nad morze.W tym roku jedziemy poraz 3.Musze powiedziałam że nad nasze Polskie morze jeźdźe co roku i jest bardzo mnustwo niemowlaczków i troszke starszych dzieci.

Gość moja niunia
:O