Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska23

gumka+nudnosci+nadzerka

Polecane posty

Gość ciekawska23

Gość ciekawska23
j.w. plamienie po stosunku .. nudnosci zawsze uzywamy prezerwatyw i nigdy nie zsunela sie ani nie pekla jeszce do tego mam nadzerke. myslicie ze te nudnosci po stosunku to przez nadzerke? jaki moze byc powod?

Gość Marta1983
tak zgłoś się do ginekologa. Nadżerkę należy jak najszybciej usunąć i nie lekceważ tego. Skoro cię boli leć szybko do ginekologa nie ma na to czasu..

Gość za to ty jestes niedowartoscio
halo??? ze co?? nie kazda nadzerka jest szkodliwa.!!!! jakie sredniowiecze... nadzerka to zmiana w nablonku a nie nie wiadomo co od czego moga byc mdlosci....

zgadzam sie z poprzedniczką ja np mam nadzerke ale jest niegrozna w zasadzie większośc dziewczyn ją ma .. po prostu co pol roku mam chodzic na kontrole.

j.w. ja wlasnie tez mam niewielka i jakos moj lekarz nie sieje paniki, zrobilam cytologie i jest w porzadku wiec nie wiedze problemu... kazda kobieta ponoc ma, miala lub miec bedzie nadzerke wiec wszystko przed wami.... poza tym nie wiem jak nadzerka moze bolec???

No ja wlasnie mam to samo, lekarz mi powiedział \' jesteś zdrowa jak ryba, aa poza małą nadżerką ale nie ma co sie przejmować\' .. i tez slyszałam,ze kazda kobieta ją ma lub będzie miec prędzej czy później. możliwe,ze poza jakimis stanami zapalnymi czy jak? ale na tym to ja już się nie znam.. ps: wlasnie jak nadzerka moze boleć..? hmm....

wiem ze jesli sie nadzerki nie leczy i sie ja zaniedba, nie przestrzega sie higieny i wtadza sie jakies infekcje to wtedy moga powstac jakies powiklania ktore nawet moga doprowadzic do raka szyjki macicy, ale jesli jest mala i pod stala kontrola lekarza to nie stanowi zagrozenia moim zdaniem.

Gość ciekawska23
czyli nudnosci maja inne podloze. na pewno nie od nadzerki? bo mam je za kazdym razem jak sie kochamy, a ciaza to raczej nie jest, bo o jest od razu po stosunku i trwa pare dni.

radze zapytac sie ginekologa. ale moim zdaniem to na pewno nie od nadżerki ..

Gość Andrzejek nowonarodzony
fuj obrzydliwe jestescie panie..nie wyobrazam sobie zeby moja kobieta byla zasyfiona jakas nadzerka :> uwazajcie na siebie

Gość tancerka milonka
lecz sie czlowieku :/

Gość Ewa z jablkiem
zalosny jestes Nadrzejku :/ Wspolczuje Twojej kobiecie :/