Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SohoGirl

Gdzie kupujecie bilety lotnicze??

Polecane posty

Gość SohoGirl

Na jakich stronach www? A moze w biurach podrozy? Musze kupic sobie bilet do Stanow, ale znam tylko stronke samoloty.onet.pl, a tam jest strasznie drogo...Gdzie o tej porze roku dostane bilet w dwie strony w normalnej cenie?(ok 2000zl)

Gość ja tylko w mięsnym
:P

znam stronki z UK ale moze ci sie bedzie oplacalo via london? www.airline-network.co.uk www.opodo.co.uk www.travelocity.co.uk www.FlightCentre.co.uk www.cheapflights.co.uk www.flybmi.com www.Cheapestflights.co.uk wiecej jak zapuscisz google:)

LOT JA TEZ PODRóZUJE DO USA I NIE KORZYSTAJ Z BILTEóW INTERNETOWYCH SA Z NIMI CZESTO KLOPOTY.WSIADAM W WARSZAWIE WYSIADAM W USA ZA 1800 BEZ SEZONU A W SEZONIE 3000.JEDZIENIE MILA OBSLUGA CZASEM TEZ ZAWODZA.ALE TELE.INF..CIE O ZMIANIE GODZINY PRZYLOTU BADZ ODLOTU.PEłEN LUZ.... NIE BEDZIESZ SIE MUSIALA MARTWIC O OPłATY LOTNISKOWE KTóRE CZETO NIE SA WPISANE W INTERNECIE TYLKO BEDZIESZ MIALA DODATKOWE KLOPOY PRZY OKIENKU.

Gość domina86
moze najlepeij wpisz w google np.miejscowosc z ktorej wylatujesz i miesjcowosc do ktorej lecisz- lot warszawa new york

Gość p000023
miesiąc temu kupowałam bilet w OkeyTravel na wakacje. Akurat trafiłam na promocje więc bilet miałam tańszy, fachowa pomoc w rezerwacji biletu, polecam http://okeytravel.pl/