Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka majaca problem

PREZERWATYWA NIE ZADZIALAŁA ??

Polecane posty

czy jest mozliwe zebym zarazila sie kila stosujac prawidlowo prezerwatywe? :(( Mam tylko jednego partnera i zawsze kochalismy sie w prezerwatywie..Nigdy sie nie przebila a od jakiegos czasu dostalam na narzadach rodnych takie zmiany jak sa przy kile. Do tego okazalo sie ze moj chlopak tez ma jakies zmiany...:(( Nie wiem co o tym sadzic, chyba bede musiala jak najszybciej udac sie do ginekologa :(

Gość genia z nadraki
kiedys slyszalam ze wirus hiv moze przejsc przez prezerwatywe bo jest mniejszy od mirodziurek w prezerwatywie. Nie wiem czy tak jest z innymi wirusami, ale moze jest taka mozliwosc zakazenia

Gość 79
A jakie sa te zmiany jak przy kile ????????????

Gość dokładnie tak
a które z was przywlekło kiłę do łóżka? z powietrza się nie wzięła ;)

Gość doda-ajj
"Zakażenie kiłą jest wynikiem stosunku pochwowego, analnego lub oralnego z osobą zakażoną. Narażone są również osoby zdrowe przez pocałunek z osobą zakażoną, u której zmiany kiłowe są obecne w gardle." jakie masz objawy??moze to nie to co myślisz!!

okazalo sie ze to nie jest kila(zle zdiagnozowalam) tylko jakas opryszczka ktora podobno musiala nastapic przez zakazenie pluciowe(przynajmniej tak mi mowi moja kuzynka jak jej opisalam ktora studiuje medycyne.Oszczegoly sie nie pytalam bo sie troche krepuje :/) Nie wiem co tym myslec.. Moj chlopak sie zapiera ze odkad jest ze mna z nikim nie spal, tylko ze ja na jego narzadach nie widzialam zadnych zmian. Czy jest mozliwe ze moj chlopak byl nosicielem tego swinstwa od roku tylko dopiero teraz to sie uzewnetrznilo???? Moj chlopak niestety wczesniej mial duzo parnerek a wiec jakiegos syfa mogl mi przynies do lozka :((

Gość Kasia juz dorosla
dlatego jestem zwolenniczka naturalnych metod. Od 3 lat stosuje je z mezem i jestesmy bardzo zadowoleni :)

Gość Kasia juz dorosla
warunek to miec stalego partnera, najlepiej takiego ktory nie mial przed Toba nikogo ,wtedy masz pewnosc ze nie przyniesie ze soba jakies choroby wenerycznej

Gość diva z lakir
a kto powiedzial ze guma daje 100% zabezpieczenie???? Dziewczyno obudz sie, takie bzdury tylko w komercyjnych pisemkach wyczytasz

Gość morfina dolzyna
prezerwatywa wedlug badan ma 90% skutecznosci, a wiec co 9 stosunkow statystycznie powinna nie zadzialac jak trzeba

Gość a w jakim czasie po
stosunku pojawily Ci sie te zmiany i jak wygladaja? slad wiesz ze to pierwotne zmiany kily? ja radzilabym raczej do dermatologa wenerologa. masz wysypke na ciele??

Gość Marta1983
Najprawdopodobniej twój facet podczas waszego związku miał stosunek z inna damą która miała jakieś świństwo w sobie i jego zaraziła po czym on zaraził ciebie.. Inaczej już dawno byś to miała a nie dopiero po roku czasu.

Gość Ewa z jablkiem
albo twoj facet jest tylko nosicielem i po jakims czasie przez gumke mogl przeniknac ten wirus, szczegolnie jak jestes mocno nawilzona. Prezerwatywa ma mikrodziurki przez ktore teoretycznie moze cos przeniknac jak np. AIDS

Gość wszystko możliwe
jest mozliwe, w końcu seksu nie uprawiace nie dotykając się w ogóle, prawda? dotykacie się rękoma, całujecie (wszędzie) - gumka jest nakładana na członka tylko tak jakby w finale - a zarazki już mogą być wszędzie... tak samo prezerwatywa moze nie uchronić przed hpv, chlamydiami. nie mówiąc już o rzęsistku, który jest starsznie wszędobylski.

Gość wszystko możliwe
żeby prezerwatywa zadziałała jako ochorna przed chorbami przenoszonymi drogą płciową to by chyba musiało sie wszytsko strasznie automatycznie odbywać - od razu gumka na penisa i jechane, mówiącx brzydko. żadnych orali czy innych pieszczot, bo to może czyhac już wszędzie.

Gość doda-ajj
przecież dziwczyna napisała ze to nie kiła a opryszczka. przenoszona przez kontakt seksualny,

Agnieszka majaca problemw poniedzialek udaje sie do prywatnego ginekologa :( W tym rzec ze ja ze swoim chlopakiem nie kochalam sie oralnie, jedynie pocalunki ale w genitalia

eh same problemy z tego seksu tylko wyszly za kilka chwil uniesien :( , mam nadzieje ze to nie jest az tak powazne

Gość kASIA Z NIKAD
TAK TO JEST JAK SIE WSPOLZYJE Z FACETEM PO PRZEJSCIACH. TEGO NIGDY NIE WIESZ CZY TWOJ FACET NIE MA JAKIEGOS SYFA ALBO CZY TYLKO JEST NOSICIELEM. A TEGO JUZ SAMA NIESTWIERDZISZ)

Gość krolewna z bajki
a ja mam przystojnego faceta ktory byl dla mnie pierwszy hihi A wiec strach pozostaje tylko przed ciaza :D

Gość Anukka Krak
jedyna rada. Spij z kims kto daje ci pewnosc ze nie jest zarazony. najlepiej przed wspolzyciem - jesli twoj partner mial wczesneij jakies partnerki - to zrobic badanie, zeby wykluczyc u niego nosicielstwo jaksi wirusow.

Gość doradczyni taka jedna
rzuc tego kolesia co cie zakazil i znadz innego, zdrowego

Gość krolewna z bajki
prezerwatywa jesli jest nieprawidlowo uzyta moze nie zadzialac tak jak powinna. mi nic nie wiadomo o tym zeby wirus mogl przejsc przez jakeis szczeliny w prezerwatywie :/