Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natka 8383

pas wyszczuplający TIENS dziala???

Polecane posty

Gość natka 8383

mam pytanie do wszytskich. chce soebie kupic pas wyszczuplający tiens i nie wiem czy to nie jest marnowanie pieniedzy, jesli ktops stosowal i byly lub nie byly efekty to prosze o odpowiedz. mam nadzieje ze ktos sie odezwie czekam:)

Gość natka8383
tiens ODCHUDZANIE!!!!! PROSZE O RADE!!!

Gość natka8383
heeeeej czy nikt nigdy go nie stosowal???? niewierze!!

Gość widocznie nikt nie stosował

Gość testerka testująca
ja stosowałam ich inny środek odchudzający, po którym przytyłam, więc wątpię, by coś innego tej firmy działało

Gość miouiouiou
Ja stosuje , ale nie regularnie na serum z eveline , jak na razie może być, fajny masaż i zawsze jak zdejmuję to mam pot pod pasem, nie wiem czy dziala , bo stosuję nie długo

Gość luka2003
Pas działa bardzo fajnie, pod warunkiem, że stosujemy go systematycznie. Wbrew pozorom ludzie mają problem z tym. Jeżeli jednego dnia pas używamy , a drugiego dnia nie to nie ma to sensu i nie należy oczekiwać efektów. PAS ABY PRZYNIÓSŁ KORZYŚCI WYMAGA SYSTEMATYKI 3 miesiące używania 2 razy dziennie po 30 minut i efekt murowany - wiem po sobie i znajomych. Bardzo fajnie działa jeżeli dodatkowo owiniemy się folią spozywczą. Uzywam i polecam ten pas od kilku lat. zapraszam do lektury http://lukaszpzu.blogspot.com/2011_04_24_archive.html http://tienslider.pl/odchudzajacy-p-397.html