Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VZośkaV

Mam taki problem

Polecane posty

Oczywiście dotyczy on jurgena i proszę nie kasować. Jest tak: jurgen wyzywa mnie od kurew bo mu napisałam (wcześniej), że nie będzie mnie ruchał, never ever, no i on nie może się z tym pogodzić. Teraz ciągle się mści na mnie. Tak dalej być nie może. Jurgen co ja poradzę że nie jesteś centrum wszechświata? A czasem chcę sobie pogadać z kimś innym niż TY i nie koniecznie w celach sexualnych! Tobie tylko jedno w głowie. Poradźcie coś.

Gość kierowca bombowca
Urwij mu to malutkie, co mu dynda pomiędzy nogami i po kłopocie. :D

Gość dr Śmierć
KCN

Zośka, tobie naprawdę odbiło. Masz jakąś manię prześladowczą związaną z moją osobą :D Jestem na forum pierwszy raz od niedzieli, więc jeżeli z kimś się tu kłóciłaś, zapewniam, że nie ze mną. Jorguś :classic_cool:

Gość fgjfhjhfdjjh
powiedz ze sie z nim umowisz ale najpierw niech ci wysle fotki(potwierdzone z kartka jurgen) a jak juz je bedziesz miec to mu powiedz zeby sie sam ruchał bo jak cos to je ujawnisz

Gość Jorguś.
Zośka, bo te Twoje czerwone włosy, to po nocach mi się śnią.❤️

a) ja wiem jurgen że pragniesz zostać przeze mnie wykastrowany, ale to nie nastąpi (musiałabym dotknąć twego małego a sam wiesz jakie mam do tego negatywne nastawienie). b) KCN, zamienię może na cukier ołowiany, jorguś lubi słodzić. c) foty jorgusia, wiele razy mu proponowałam (podstęp)żeby mi podesłał swego chooja, ale nic z tego nie wyszło. mógłby na nim napisać \'jorguś\', ale to by było jak dla niego zbyt wielkie zboczenie. ten łoś chciał ode mnie wyłudzić moje gołe foty wyobraźcie sobie, żeby se pod nie walić najwyraźniej. ale nic z tego. opcja ze stroną internetową jorgusia przepadła, zdjął ją z serwera, albo zmienił domenę. a tam była jego fota. chyba że zadzwonię do providera i przedstawię się jako pracownica jorgusia, opowiadając bajkę, że strona cuś nie działa no i o co chodzi... niech ją przywraca bo skandal na całą okolicę... proszę o inne rady.

Gość No cóż jorguś
cipkę mam już wydepilowaną na zero, więc tylko sny ci pozostały.

Gość dr Śmierć
KCl

Powiedz mu, że ma się z Tobą ożenić!:D Faceci zawsze wtedy wieją. :D

Gość Perła ale problem w tym
że JA NIE CHCĘ!!!!!!!!!!!!!!!!! JA NIE CHCĘ! Nie chcę! Nie chcę! po tysiąckroć : NIE CHCĘ. Jorguś nie dla mnie! Jorguś zrozum! Ja pierdolę! No! To wszystko to jest tylko jakaś straszna schizofrenia Jorgusia! Jego opętanie z poplątaniem. On mnie nie kocha, no powiedzcie mu że mnie nie kocha, no! Nie można kochać kogoś kogo się nie zna! Ja pierdolę! Perła, Twoja rada jest bez sensu: pomyśl co by było gdybym tak wyjechała Jorgusiowi a on nie daj boże by się zgodził!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kuuuurwaaaaa!!!!!!!!!! I co wtedy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kaceel
Jorgusiowi w to graj, a z pieprzem pomieszana to już w ogóle!

Wtedy powiedziałabyś mu, że jesteś mężczyzną, albo posłałabyś mu fotkę Twojej 40-to letniej znajomej. :D

Weź se Perła nie rób jaj, Jorguś serio ma problema. Jorguś, że tak powiem: to że teoretycznie zakochałeś się we mnie nie powinno chyba być mi ciężarem u szyji, no kurde, nie zwalaj odpowiedzialności na mnie za twoje zakochanie, no! A już na pewno nie powinieneś mi chyba robić rozpiździaju takiego kalibru z tego powodu i wyzywać mnie od kurew, szmat i tym podobnych. Oraz obciągaczek nadwornych. To że lubię obciągnać laskę nie znaczy że robię to z każdym napotkanym kafeterjaninem... (w twoim mniemaniu...) Czy ja nie mam racji? Wyobrażam sobie taki oto scenariusz: ja+jorguś (never happen), i z miejsca ląduję w piwnicy jorgusia w stroju paskudy. Jestem pozbawiona telefonu, internetu, za to mam łańcuch u szyji i czekam wiernie na jorgusia na swoim posłaniu. Jorguś za to wychodzi na powierzchnię ale nie za bardzo może się oddalić, bo przecież musi mnie pilnować. Jorguś: to jest problem separacji-indywiduacji, ku.rw.aaaaaa. Kapejszyn?

Gość V2 napisz że jesteś we
mnie zabujana na maxa i zdania nie zmienisz ! :D a 2 baty Cię nie interesują ! :D

:D:D:D musztarda - żałośnie i straszliwie a także okrutnie kajam się . :( To za karę, że nie chciałaś się ze mną podzielic rozmiarem swojego biustu! :P:D

Jorguś, kuźwa no, jak ja mam Ci napisać że tak jak nie. Nawet GDYBYM się w tobie zabujała, nawet gdyby tylko trochę, albo nawet gdyby na maxa, to nie ma ŻADNYCH gwarancji że to by się nie zmieniło. Ty chcesz uzależnić swoje życie od mojego zdania w tej chwili, po pierwsze: - nie chcę brać na siebie żadnej odpowiedzialności za Ciebie po drugie: - uważam że nie masz prawa żądać ode mnie takich deklaracji po trzecie: - twoje życie jest twoje a mnie nic do tego! Po prostu wykazujesz daleko idącą niedojrzałość w tem momencie. Weźmy sytuację taką: ja+jorguś (jego marzenia cudem się spełniły, dzięki bożej opatrzności i licznym datkom na msze); a ja tak jak jorguś spotykam faceta swoich marzeń i zakochuję się w nim. Następnie żądam od niego wzięcia odpowiedzialności za moje życie (powiedz że mnie kochasz na maxa i nie interesują ci ę 2,3 4 700 batów) ORAZ za życie bogu ducha winnego jorgusia (bo tak się zdarzyło, że spotkałam tego faceta i zakochałam się na maxa). Co wtedy jorguś robi? Słodzi herbatkę cukrem ołowianym?

Gość ja tu tylko jeden wpis
Jurgena widze , a ty Zoska nadajesz i nadajesz , i nadajesz do niego, a on nie odpowiada :O poza toba to wszyscy zdrowi w rodzinie??

Gość V2 napisz że jesteś we
nie jestem Jorgusiem ---> na 100% ! :D

Wszyscy w rodzinie zdrowi łącznie ze mną. A, dziadek ma tylko problem - nie żyje.

A bo wiesz Zosiu . za mna tez tak kiedys szalał Juken :P i mu przeszło :D Cierpliwości (Joke)

a jeśli to nie dżołk, tylko na serio szalał za tobą juken?

Gość juz nie przeszlo nam jak
sie dowiedzialysmy ze masz cyce jak donice :p

No nie dasz.:( A co!!! Zapytać nie można?:( A może akurat trafię na jakiś moment Twojego roztargnienia??? :D

No popatrz.... Gybym nie poprosiła, to na pewno nie miałabym szanś i WIDOKÓW. A tak, to kto wie....:O Przy którejś powtórce prośby może akurat....:D

Może Cię jeszcze kiedyś taka słabość dopadnie....;) Historia lubi się powtarzać! :D No i narobiłaś.....:O Wyobraziłam sobie Twoje gołe cycki i teraz mam ogromną ochotę je pogłaskać. :(