Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mollyy555

Moj maz jest starszy odemnie o 29lat

Polecane posty

Gość mollyy555

Bardzo sie kochamy,i zyje nam sie bardzo dobrze,fajnie by bylo miec kolezanke ktora ma podobna sytuacje

Gość a w jakim jestescie wieku

Gość nuttka
a mój tylko o 10:):P

Gość mollyy555
ja mam 21 on 50

Gość jaaaaakkkk
między nami jest tylko 10 lat różnicy a to na pewnym etapie życia i tak za dużo..:( nie chcę cię martwić, ale to niezbyt dobry układ u was --- przesada!

Gość można można
można być w takim związku szczęśliwym (ja 22 lat różnicy). co bedzie potem nie myślę. Kochamy się całym sercem

Gość nuttka
ale co ma byc potem? na jakim etapie? zobacz ze przez takie myslenie tracimy cenny czas we dwoje:0 skracamy sobie dni!:P a byc z ukochanym straszym o 10 lat to 1 dzien jak wiek cały, wiec zobacz ile czasu razem:) i tak mimo roznicy ludzie starrzeja sie razem.. po co ja ten mercedes bezn ogladałam.. teraz teskne bardziej.. znow cos wywryło mi sie wpamieci: prosba osobista:) wiedziałam, ze taki facet jets bardzoo uduchowiony:P

Gość można można
teraz jest cudownie i to jest ważne...

Gość nuttka
pewnie, ale tez dalej bedzie:) zobaczcie na Kwasniewskich co zona go zosatwiła/ albo on zone?:) bez przesady:) kocha sie stale:)

Gość a ma jeszcze erekcje
Nawet jeśli tak to już niedługo. :classic_cool:

Gość za 10 lat
ty w wieku największej aktywności seksualnej inajwiekszych potrzeb a on już ni kuku ...:( a za 20 - pampersy i materac przeciwodleżynowy :o

co tam erekcja, ale mam jego- jego oczy, głos, dłoń, spacerki:) wspolne patrzenie w niebo, głory, grilla, jego muzyke dla mnie, poezje, a on moj spiew:P -- słowa autoryzowane nie mozna uzywac w zadnym filmie, sztuce, ksiazce:) bo ja jestem jedyna i tak kocham, inaczej:)

Gość można można
jesli tak mowisz nigdy nie kochales/ as.... weż sobie z przedszkola to wychowasz to jak chcesz i on tobie bedzie pampersy znieniał

Gość za 10 lat
wzięłam sobie rowieśnika - bedziemy zmienaić sobie razem, razem bedziemy sie cieszyc sobą, młodością , miłością, seksem a potem razem bedziemy się starzeć i wspierac w swoich ułomnościach. Co do was - nie krytykuje, stwierdzam fakt. Teraz jestes zakochana i masz głowę nabitą ideałami, zobaczymy za 10-15 lat jak dopadną cię problemy, twoje koleżanki beda się cieszyły drugą młodością po odchowaniu dzieci a ty bedziesz się opiekowala zniedołężnaiłym mężem... Obym sie myliła...

ale to bedzie moje długie 10 lat:) a nie czyjes poz tym wiesz ile facetow w wieku 30-40 lat ulega wypadkom i im trzeba pieluchy zmieniac? no wlasnie:)

Gość jaaaaakkkk
a moze chodziło ci o jego kasę??

Gość nie wiem ile procent
powiedzmy , ze 1% facetów w wieku 40 lat ulega wypadkom i trzeba im zmieniac pieluchy. A ile % facetow ok 70 jeszcze może i nie trzeba im zmieniać? ... tez 1%? :o

Gość jaaaaakkkk
nie bez powodu założyłaś taki temat...

Gość nuttka
przesta moj sp zidzio miał 71 i nie sikał w pieluchy, zdrowy i.. tez zdrowy;)