Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dss

w czym śpicie??

Polecane posty

Gość no nej
spie nago i jesli jestemz moim facetem sama w domu to i nago sie poruszamy po nim :) a tutaj macie link do alternatywy tamponu. pono zdrowsze, bo nie wchlania tej dobrej flory bakteryjnej. jeszcze nie probowalam wiec nie wiem /i nie wiem czy mam zamiar sprobowac swoja droga, ale podobno bardzo przydatne np na dlugich wyprawach wysokogorskich itp/ http://www.mooncup.co.uk/

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnn
nocna zmiana kafe - chytba cie porabalo. krew rozklada sie dopiero poza pochwa wiec nie ma takich zagrozen o jakich ty gadasz... chyba cie powalilo

Gość watcher
dss spi w pidzamie,a ja w majtykach.Pod glowe podkladam sobie karnister.To nie literowki.Tak spie.

Gość kanister
nie karnister. wiem, ze to brzmi dziwnie ale to kanister jest poprawna forma. nago. zima we falanelowej pizamce jak mojego ze mna nie ma :) rozowa w kotki albo blekitna w kfiotki.

Gość 543215
W ramionach ukochanego mężczyzny. :D

nawiążę do dyskusji o tamponach na noc - no więc dla mnie to nie do przyjęcia na noc zakładam podpaskę, na co mój mąż zdegustowany \"znowu spimy z książką telefoniczną między nogami\" :O

Nocna zmiana kafe- A co to za mundrości??? W życiu głupszej tezy nie słyszałam! Że co z tych złogów się rodzi- bakterie??? Przecież już dawno obalono teorię partenogenezy! Co najwyżej namnażają!

jak były te upały ..to nago..jak nie ma upałow....to tez prawie nago...

A na poplamionej podpasce między nogami się nie \"rodzą bakterie i stwory różne\"? Dziwny tok myślenia jak dla mnie...:P

Gość relaxing
gdybym miała spać z podpaską,długo bym nie leżała.. pierwsze dwa dni musiałabym wstawać co godzinę,jeśli nie chciałaym zaplamić łóżka na wylot :| tak samo w dzień-popaska wystarczyłaby na trasę dom-połowa drogi autobusem. Nawet,gryby była grubości warszawskiej książki telefonicznej :|

Gość Nescaffe Classic
Jak mam ochotę na seks a raczej to rzadko sie u mnie zdarza to śpie w czymś seksownym ...przezroczysta haleczka , stringusie balsamy , perfumy.... A jak nie mam to stare majtki, tzn świeze tylko stare:), jakas pozaciągana koszulka i nie ogolone nogi , a w zimie to dres bo jestem zmarzluch!

Gość yh6hg
w kołdrze

Gość watcher
ten,czy ta co mnie poprawia-podobnie w moim poscie napisalem tez ze spie w majtykach a na samym poczatku zacytowalem ,ze ktos spi w pidzamie.Teraz zrozumiale?Karnister a nie poprawny kanister byl nieprzypadkowy...

Gość simonita
w zasadzie nago a jak temperatura drastycznie spada ponizej 15 stopni to we flanelowej piżamie i frotte skarpetach...