Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa0101

Prośba o podpowiedz odnośnie prezentu

Polecane posty

Gość ciekawa0101

Mam w tą niedziele rocznice ślubu rodziców i chcieliśmy z siostrą kupić coś im konkretnego, żeby mieli pamiątkę na długo. Myśleliśmy o meblach kuchennych ale mama kategorycznie odmówiła, powiedziała że wymieni je sama ale jeszcze nie teraz. Dlatego mój pomysł odpadł, podpowiedzcie mi co moge jeszcze kupić takiego "na dłużej" Mi pomysły już sie wyczerpały.

Gość ciekawa0101
up

Gość skoro stac was na meble to moz
e jakis niedrogi samochod?

moja znajoma na rocznice slubu rodzicow zrobila im portret slubny - wziala z siostra ich zdjecie ze starego slubnego albumu i zaniesli do zakladu gdzie zrobili z niego obraz czarnobialy i oprawili w piekne - super to wyszlo - tak w starym stylu ale przez 2 dni Ci tego raczej nie zrobia

Zmywarkę, pralkę, serwis obiadowy, dywan, - piszę pod kątem wyposażenia mieszkania, czyli porównywalnie do mebli kuchennych. Opłacić wycieczkę zagraniczną.

Gość a może np laptopa
? Ja swoim rodzicom właśnie taki prezent zrobiłem na gwiazdkę i są bardzo z tego zadowoleni.

:D:D:D Musztarda - chyba podpowiem Twojemu dziecku, co chciałabyś dostać w prezencie na rocznicę ślubu....

Gość ctrl+alt+shift
powinno pomóc ;)

Dziekuje! :D Pomoglo!!! Juz tylko klawisz z napisem (Alt Gr), ten od ogonkow w a i e i od kreseczki nad o nie dziala. :) Kto mi pomogl?:) Dziekuje! 🌻👄

Zaczęłam teraz naciskać wszystko, co tylko mogłam wykombinować i ogonki od ą i ę też już mam.:) Pajączku - jesteś wielka!:D🌻

Musztardko, co ja biedna mogę nabroić. Takie niewinne dziewczątko..... ;) :P ...coś tak jakoś zaczęłam czuć mrowienie w palcach... ;)