Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Balbina 85

Czy możliwy jest seks z wiotkim penisemł?

Polecane posty

Gość Balbina 85

To znaczy takim który nie stanął.? jestem niedoświadczona i to poważne pytanie, Czy da się wprowadzić wiotkiego penisa w pochwę? Bo problem tkwi w niezdolności do erekcji,o której chłopak mi powiedział. Nie próbowałam takiego seksu.

Gość oswiadczoww
zależy jakiej jest długości, włożyć takiego z 45 cm długiego włozysz...

Gość babsztyl x
jego

Gość emphetepe
gdzybys była bardzo bardzo bardzo bradzo bardzo nawilzona i rozluźniona ( w co watpie - jelsi masz małe dosiadczenie) i gdybys mu pomaogła go włozyc...i gdyby juz będac w tobie jego penics zaczał sie rozkręcac i troche stwardniał i nabrzmiał to byłoby to mozliwe... tylko czy przyjemnie? moim zdaniem nie liczy sie tak barzdo długosc, troche bardziej grubosc ale najbardziej - twardosć!! :D 🖐️

Gość nie wyobrazam sobie seksu
z wiotkim penisem... :o bleeeeee

Gość pewnie że jest
pewnie że jest jesli pochwa jest dostatecznie luźna i nawilzona to żaden problem Mi się często zdaża własnie wkladać miękkiego penisa który dopiero wewnątrz kobiety zaczyna stawać. z ciasną cipka ten manewr nie oprzejdzie

Gość babsztyl x
Do: Nie wyobrażam sobie seksu: a jesli ktoś jest chory i mu nie stwardnieje? trochę tolerancji

Gość Chłopak Lelek
Wszyskie kobiety kochaja sie z wiotkimi penisami tylko im się wydaje, że są twarde bo są podniecone

Gość moj facet ma zawsze twardego
penisa kiedy sie ze mna kocha...

no ta ale czasem jak się człowiek mocno upije to jest problem z pełnym wzwodem Ja właśnie jak jestem ostro wstawiony to checi sa duże, ale sztywność już niestety nie ta. Więc ratuje się własnie włożeniem wiotkiego który po kilku czy kilkunastu ruchach staje się sztywny i można normalnie się kochać

Z wotkim penisem???Ja sobie nie wyobrazam...trzeba czuc co sie ujerzdza....

Gość oczywsitee
oczywiscie ze seks jest mozliwy. ludzie zle rozumuja ze seks oznacza tylko i wylacznie penetracje. seks to nie tylko penetracja, nie tylko orgazmy. to bliskosc, pieszczoty niekoniecznie ptaka i cipki, zmyslowa chwila uniesienia. to seks oralny, dotyk i ta cala otoczka. penetracja jest tylko jednym z jego elementow, a nie seksem w samym sobie :)