Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech *

Przyśnił mi się wypadający ząb

Polecane posty

Gość ech *
czy to oznacza śmierć ?!

Ząb można go interpretować jako symbol seksualny; widzieć u kogoś piękne zęby: zamożni i wpływowi przyjaciele lub znajomi; mieć wspaniałe zęby: wiele pomyślności w najbliższym czasie; ujrzeć u kogoś zepsute lub chwiejące się: niekorzystna znajomość; mieć zepsute lub chwiejące się: straty materialne; wypadające: choroba albo wypadek; dać sobie usunąć ząb: ktoś wciągnie cię w swoje kłopoty; wyrwać sobie samemu ząb: błędna spekulacja; wyrwać komuś ząb: będziesz ciągnął korzyści z nieszczęścia albo trudnej sytuacji innych; dać sobie zaplombować ząb: kłopoty finansowe, trudno związać koniec z końcem; widzieć u kogoś sztuczne zęby: ostrzeżenie przed hochsztaplerem; mieć sztuczne zęby: pozorne korzyści; widzieć dentystę przy pracy: jakiś przyjaciel przyjdzie ci z pomocą w trudnej sytuacji; odczuwać ból zęba: niespodziewany wydatek poważnie obciąży twoją kasę.

GGGabi -------? z wybic sobie 5 zębów u góry na przodzie to mój ostatni sen jak sie obudziłam to obmacałam szczękę, czy wszystko na miejscu

Haris Pilton, niezly sen :D mi ostatnio sie sniolo , ze znajoma wbila w moja kolezanka noz i zaczela sie smiac z tego ... :O masakra... obudzilam sie ze lzami w oczach...

Gość kicia34
Podobno jak śnią się zęby to oznacza chorobę.. Mi się to zawsze sprawdza

Gość __Znawczyni__
tak, tak...zęby to na chorobę.