Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katarzyno

rozjaśnianie włosków na ciele - jakie macie sposoby?

Polecane posty

próbowałam rozjaśnić włosy na brzuchu wodą utlenioną, ale miałam tylko tę 3-procentową i może za krótko trzymałam. wiecie, gdzie można kupić mocniejszą wodę utlenioną i jak długo ją trzymać? i w ogóle - jak \'trzymać\' ją np. na brzuchu ;) a może macie jeszcze inne sposoby?

Gość podbijam
slyszalam, ze dziewczyny sobiw normalnym rozjasniaczem do slowo rozjasniaja.. ja tez nad tym mysle, zwlaszcza, ze moje hormony nie oszczedzily nawet moich piersi, kore i tak sa male a do tego mam na nich wloski:(wsydze sie tego jak cholera..nigdy sie przed nikim nie rozbiore..

Gość madziaraaaa
ja od kilku dni probuje woda utleniona i nawet dziala :)

Gość madziaraaaa
o!!! a czy tak wode powyzej 3% mozna kupic tak normalnie u fryzjera ??? bo slyszalam ze tylko tam mozna ja dostac???

Gość ja wieem
jest taki preparat sally hansen do rozjaśniania włosków, jest trochę drogi a jego efekt jest krótki, nie pamiętam już ile działał.. 2 tyg. to chyba max, ale jak ktoś stosował zwykły utleniacz, niech napisze, jaki rezultat osiągnął

Gość podbijammmmmmmmm

ja chyba tez sprobuje zwyklym rozjasniaczem do wlosow. musimy wygrac walke z wloskami! ;) niedlugo chyba kupuje farbe na odrosty, wiec resztkami moze sprobuje zadzialac cos na inne wloski ;). a te mocniejsza wode utleniona to tylko u fryzjera mozna kupic?

Gość wysokie obcasy26
polecam depilacje;)

Gość rgrggfgh
to nie jest topik o depilacji tylko rozjasnianiu........................................

czy wam wszystkim wyświetla sie obok, jak na ironie, reklama depilatora? ;) moze to znak, ze tylko to nam zostalo :P

Gość eee tamaa
ja 3% woda utlenionarozjasniam juz poare dni i tylko raz dziennie i wlosy staly sie na brzuchu bielutkie i kruche bo same wypadaja jak pociagne:)szok!!

Gość rgrggfgh
no wlasnie,krusza sie i wypadaja, wiec zaraz wyrosnie nowy,lepiej rozjasnic i zostawic, tylko poprawiac odrost.... siedze na wizazu i znalazłam wypowiedz moderatprki(czyli liczaca sie,bo na wizazu moderatorzy sa szanowani i godni zaufania:D ) Cześć! Tak szczerze mówiąc, mi ta woda utleniona nic nie dała. Może byłam za mało cierpliwa? Ale efekty dała dopiero najzwyklejsza farba rozjaśniająca Palette! Kupiłam najmocniejszą, napaciałam na siebie i od kilku miesięcy mam problem z głowy. A jeszcze jak mnie słonko teraz wzięło, to sądzę, że do zimy nie będę musiała się z rozjaśnianiem męczyć...

Gość no wlasnie czy po takim
rozjasnianiu wlosy nie odrastaja ciemniejsze? bo mam problem-w okolicy bikini od depilacji zaczynaja mi wyrastac ciemniejsze wloski na udach:O i teraz nie wiem czy jakbym potraktowala to woda utleniona to by pomoglo na stale...

Gość rgrggfgh
wydaje mi sie ze jesli sie ma wlosy delikatne,ale czarne,.to jak sie je rozjasni to pozostana długo jasne,ewentualnie jak troche urosna to trzeba bedzie ten "odrost" poprawic....ja spróbuje z tą farba, tylko musze włosy zapuscic, bo mam wydepilowane....chcialabym rozjasnic na brzuche i na udach

a znacie jakis dobry ale niedrogi preparat na blizny? zostaja po tych wrastajacych wloskach...

Gość znalazlamsposobpolecam
jak pewnie wiele dziewczyn ( a zwłaszcza brunetek ) mam problem z ciemnymi włoskami na rękach, od zawsze były troche widoczne ale jako dziecko postanowiłam pozbyć się ich i zrobiłam to czego załuje - zgoliłam je. Idą kolejne wakacje a ja nie moge pozbyc sie kompleksów i bez obaw wyjsc w stroju kapielowym aby caly czas czegos sprytnie nie zakryc. czy to wloski na rękach czy na brzuchu.. obszukałam chyba wszystkie mozliwe fora w internecie na ten temat, dziewczyny pisały ze `slyszaly o farbowaniu wloskow ` ale zadna nie pokusiła sie zeby to opisac, i oto ja pełna obaw postanowiłam wypróbować tę metode, dlugo zwlekałam aż wkoncu nadszedl ten dzien. Kupiłam sobie zwykły rozjasniacz do wlosow firmy delia kosztowal około 5 zl w rossmanie , postepowalam tak jak w instrukcji tylko ze zamiast nalozyc farbe na głowe , wysmarowałam sobie nią ręce , brzuch . nie bylam zbytnio przekonana do tej metody bo przeciez na kazdej lepszej farbie i czyms rownie chemicznym pisze zeby uwazac na kontakt ze skora, no cóz raz sie zyje stwierdziłam. Trzymałam to na skorze jakies 45-50 minut to troche za dlugo , jezeli ktoras z was postanowi sprobowac tej metody zalecam trzymac tyle ile napisano na opakowaniu, w tym przypadku 35 maksymalnie 40 minut, gdyz skora rowniez sie wybiela , na miejscach w ktorych trzymalam farbe krocej tego nie ma, ale moja jedna ręka jest cala w jasnych plamach, ktore powoli znikaja. sposob łatwy, tani a lepszego chyba nie znajdziecie, slyszlam o jakims produkcie sally hasen czy cos takiego kosztuje okolo 20 -30 zlotych a pewnie dziala podobnie jak ten zwykly rozjasniacz. minusem jest fakt ze miejsca posmarowane farba troche swedza a nie mozna sie podrapac, po za tym trzeba uwazac zeby czegoś nie pobrudzić ale dla efektu da sie zniesc te kilka minut. Nie moge sie napatrzec na moje ręce wloski są , ale jaśniutkie jak u prawdziwych blondynek, wreszcie wygladaja kobieco ! nie chcialam depilowac rąk bo nie dosc ze takie gole ręce wygladaja dziwnie i nie naturalnie to jeszcze co jakis czas trzeba się z tym bawic zeby nie bylo ich widac, na razie jestem ciekawa czy pojawia sie jakies odrosty na moich rekach, ale wszystko w swoim czasie. Dziewczyny z czystym sumieniem polecam wam tą metode, sprawdziłam ją na sobie i rozwiązałam swoj problem szybko, tanio i bezboleśnie . Polecam !

Gość gość44
Polecam sally hansen rozjaśniacz do włosków na twarzy :)