panna dzeszczowa 0 Napisano Czerwiec 1, 2007 czytanie ze zrozumieniem to dla niektórych nielada wyczyn :D jabrałm tabsy 3 lata i szalałm i wpaadki nie ma jak sie bierze ddobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Czerwiec 1, 2007 no co ty, a ja myslalam ze wpadlas i twoj chlopak z litosci cie za zone bierze? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panna dzeszczowa 0 Napisano Czerwiec 1, 2007 taaaa :D a powiem ze na dziecko to on mnie namawiał i on kupowal malenkie skarpetki sweterki spioszki oczywiscie ja tez chciałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lululuiok Napisano Czerwiec 1, 2007 a przypadkiem to forum nie jest po to żeby pytac jak sa wątpliwości??nie chcesz nie odpowiadaj i juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Czerwiec 1, 2007 nie wydaje mi się nie w tak poważnych kwestiach jak ciąża np. topik załozony przez \"słonaczko nasze\" dziewczyna juz któryś dzien z rzędu marzudzi że jej wyszły 2 kreski na teście a jak sie jej mówi, żeby zrobiła betę to nie... jak coś się stało to najlepiej wziąć postinor do 72 h po stosunku a nie siedzec na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ok.ok. Napisano Czerwiec 1, 2007 Odpowiadać ok, ale na sesowne pytania gdzie można pomóc doświadczeniem, a nie na pytania do wórżki? Czy jestem w ciąży? Albo tak oczywiste, że szybciej uzyska się informacje z ulotki niż wejdzie do netu i założy topik.. prócz tego istnieje cos takiego jak wyszukiwarka.. ale to wszystko tyyyyyyyle wysiłku wymaga... a myślanie jak boli, ajjjj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marusia 0 Napisano Czerwiec 1, 2007 owszem, jak ma się WĄTPLIWOŚCI, to forum może pomóc. ale nie wtedy, kiedy sił brakuje na przeczytanie ulotki i zrozumienie jej! allbo na wybranie się do lekarza i sprawdzenie, czy obawy dotyczace ciązy/zdrowia mają jakieś podstawy. dziewczyny na forum wykazują się taką ignorancją, ze aż przerażające to jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach