Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lusija

ZERO PERSPEKTYW NA PRZYSZLOSC,PLANÓW...SZARA RZECZYWISTOSC

Polecane posty

Gość lusija

moje wsz kolezanki powychodzily za maz, maja kogos, maja plany, ja mikmo ze mam kogos, amma mase watpliwosci ze to nie jest to , nie jestem szczesliwa, nie mam planow na przyszlosc:( kto tak ma??dodam, ze jestem inteligentna, wyksztalcona dziewczyna

ja jestem nieśmiały, bez znajomych, bez związków, bez fajnego życia, ogólnie szaro buro i bez perspektyw... ee może się coś kiedyś ruszy... a jak nie to i tak do takiego stanu się dawno przyzwyczaiłem więc przewegwtuję :P

Gość lusija
a byles z kims kiedys??

Gość CHUDA I WYSOKA
a ile masz lat?

Gość lusija
24

Gość CHUDA I WYSOKA
no to i tak masz super bo masz juz studia skonczone i prace a nie to co ja:( ja mam 25 lat we wrzesniu a nie mam pracy i studia skoncze dopiero za dwa lata:(

Gość CHUDA I WYSOKA
podobnie jak u ciebie moje kolezanki tez [powychodzily za maż a ze mnie smieja sie ze stara panna jestem:( skąd jesteś jesli moge wiedzieć ?jesl iz miasta to dziwne ze tak szybko wychodzą za mąz tam dziewczyny:) w wiekszych miastach stwaia sie na kariere piersze a po 30stce dziecko:)

nigdy nie byłem, nie jestem i nigdy nie będę 🖐️ osobiście zamiast szans na związek wolał bym życiowe cele i jakąś pasję... :) i szanse na jakąś sensowną prace już nie przeszkadzam 🖐️

Gość lusija
wlasnie z miasta i to duzego:( zmykam bede wieczorkiem, ide na spacer bo coz mi zostalo