Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amma777

poznaliśmy się w Anglii, co dalej zrobić ze związkiem na odległość?

Polecane posty

Gość amma777

Byłam z nim przez ponad dwa lata. można powiedziec ze na początku nic nie zwiastowało ze będziemy ze sobą na długo. Poznaliśmy sie w Anglii, gdzie pracowałam. Uczucie rozkręciło sie na dobre. Teraz jestem w Polsce, a on tez pojechal do siebie, czyli do Iranu. nie wiedzielismy sie ponad osiem miesięcy. Strasznie ciężko sie pogodzić z takim rozstaniem, dodatkowo taka odległość nas dzieli. jestesmy w kontakcie i tęsknimy za sobą. czy jest mozliwe jakies szczęśliwe tej historii? jeżeli ktoś z Was tez ma podobne doświadczenia, lub chce wyrazić swoja opinie chętnie przeczytam

Gość doradzcie
daj sobie spokoj , chcesz zeby cie wywiozl do swojego kraju i zniewolil odebral dziecko zalozyl ci kapok na glowe dziewczyno ... dobze ze byl na tyle uczciwy i wyjechal nie zwiazawzy sie z toba badz mu wdzieczna ... i ciesz sie zyciem i wolnoscia ..

Gość FACET 34
amma777 (amma777@o2.pl) Byłam z nim przez ponad dwa lata. można powiedziec ze na początku nic nie zwiastowało ze będziemy ze sobą na długo. Poznaliśmy sie w Anglii, gdzie pracowałam. Uczucie rozkręciło sie na dobre. Teraz jestem w Polsce, a on tez pojechal do siebie, czyli do Iranu. nie wiedzielismy sie ponad osiem miesięcy. Strasznie ciężko sie pogodzić z takim rozstaniem, dodatkowo taka odległość nas dzieli. jestesmy w kontakcie i tęsknimy za sobą. czy jest mozliwe jakies szczęśliwe tej historii? jeżeli ktoś z Was tez ma podobne doświadczenia, lub chce wyrazić swoja opinie chętnie przeczytam

Gość jezeli to prwadziwa milosc
nie rob nic na sile a wszystko przyjdzie samo" Jak macie byc razem to i tak bedziecie, czasem naprawde warto czekac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!