Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

uzurpator_na_maxxa

Kobiety kocham Wam prawić komplementy

Polecane posty

Dzisiaj koleżance w pracy powiedziałem, że bardzo intrygująco wygląda w nowej sukience i że do twarzy jej w takim kolorze włosów jaki sobie \"fundnęła\". Jej twarz kłamać nie mogła, była wniebowzięta. Zaplusowałem i mam teraz jak w banku, że mnie polubi. A jestem nowy w tym towarzystwie i muszę się starać :) Dodam, że kobieta ma już prawie 50 lat, ale i tak nieźle się trzyma jak na swój wiek.

kobiety uwielbiają komplementy...ameryki nie odkryles kolego:P

Wiem że kobiety to lubią, dlatego to robię. Nie koniecznie interesownie. Po prostu ja jestem szczęśliwy jak kobieta jest szczęśliwa. Proste :) Poza tym lubię wtedy obserwować wasz wyraz twarzy i zachowanie chwilę potem. Po prostu boskie i zabawne :)

Gość czas na pomarańczę
nie cierpię komplementów :O peszę się i wydaję mi się, że ta osoba chce coś przez to zyskać :o, że i tak kłamie albo mówi to przez litość (tego to już w ogóle nie znoszę) żeby mnie pocieszyć.... bez kompementów (tych wizualnych) świat byłby piękniejszy :(

a na mnie komplementy dzialaja niczym feromony powodując wzrost adrenaliny...zrenice mnie sie rozszerzaja a serducho sie raduje:D

Gość czas na pomarańczę
hmmm fajnie masz. Ja też lubię jak ktoś mi mówi, że mnie lubi, czy jestem taka i owaka, ale jak twierdzi że mam ładny uśmiech, dołki, dłonie czy coś tam jeszcze, to od razu węszę podstęp, choć głównie kłamstwo: bo moim zdaniem wcale tego (powyższego) ładnego nie mam. Więc kłamie jak nic 🖐️.

Gość komplemmmenntyyyD
uwielbiam jee!!! wtedy mwoie ze w nie nie wierze i chce zeby ktos mnie ciagle uswiadamial... hehe

Gość czas na pomarańczę
idę skoczyć chyba :O 🖐️

Gość karuszka
czas na pomarańczę ----------> masz niskie poczucie wartości dlatego tak reagujesz, miałam podobnie, ale jak się zakochałam i pokochałam to przeszło jak ręką odjął. Teraz wierzę, że mogę się podobać i że coś we mnie może być komplementowane :) 🌻

czas na pomarancze--------- a moze ty kokietka jestes;)

Gość czas na pomarańczę
karuszka - dzięki, za słowa otuchy :) clea - nie, ja podobnie reaguję na miłe słowa od kobiet, koleżanek etc. A jak już to są mega ładne koleżanki, to litość mi przychodzi na myśl. Eh 🖐️

Gość tgtgt
kocham komplementy :P

fakt mususz byc osobą niedowartosciowana...jesli myslisz ze komplementy wyplywajace z ust kogokolwiek to bujda....wiecej wiary w siebie i swoje mozliwosci pomaranczko:)bo na pewno nie jest tak zle:)a wmowic mozna sobie wiele glupstw:o

Gość jupikeee

Gość ja tez nie lubie komplementow

Gość Komplement...mhm
Komplement...to nie takie proste, trzeba naprawde umiec go sprzedac, zeby stal sie komplementem z prawdziwego zdarzenia. Prawda 'uzurpatorku':-)? Wiem o czym mowie, bo Wy, faceci tez je uwielbiacie...czasami mam wrazenie, ze moze nawet bardziej od nas.