Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratunku co się dzieje

ratunku, co ze mną?

Polecane posty

pewnie powinnam zamieścić ten temat w innym dziale, ale tu jest najwięcej osób i liczę, że mi poradzicie :( kiedy budzę się rano, mam potwornie zapuchnięte oczy :( tzn. opuchlizna zawsze była pod oczami, ale od kilku dni puchną mi też powieki, to wygląda okropnie, jakby mnie komary pogryzły, taka wielka opuchlizna :( do tego mama mi dziś powiedziała, że mam też nieco spuchniętą twarz !!! :( kiedyś myślałam, że to z niewyspania, ale od tygodnia chodzę spać o 19 :D i zero poprawy, jest jeszcze gorzej :( od czego to może być i co z tym zrobić?

Gość a zapytam sobie....
zmień diete, albo najlepiej kilka dni glodowki

Gość yhy
a nie jestes alergiczką? to moze byc alergia...ja rok temu taka miałam ze spuchło mi oko i okazało sie ze to od alergii...teraz strasznie pylą trawy wiec moze to to....sprobuj pojesc tabletki na alergie

Gość może z nerkami coś nie tak

Możliwe, że masz jakieś uczulenie. Idź do lekarza.

głodówka? spróbuję ... moja dieta faktycznie nie jest najlepsza :( o alergii nic mi nie wiadomo, do tego mam to cały czas, niezależnie od pory roku :( :( :( z nerkami? hmmm... a możliwe, żeby te nerki dawały tylko takie objawy? bo nic innego mi nie dolega.... sisi, Myrevin - oczywiście, że pójdę do lekarza, ale to mi trochę zajmie, najpierw skierowanie, potem łażenie po specjalistach i wyczekiwanie na wolny dzień, by móc to załatwić :( dlatego zwróciłam się najpierw do Was

Gość a zapytam sobie....
moze lekarz pierwszego kontakru wystarczy. a mi ostatnio psychika pada i chyba tez przejde na glodowke

lekarza pierwszego kontaktu już pytałam, wyleciała z tyloma skierowaniami, że ręce opadły :(

Myrevin - też myślałam, że to od tego :D ale ja nie przesadzam raczej, 2,3 piwka mi wystarczą, poza tym nie piję codziennie :P