Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonooka27

pocenie się

Polecane posty

Gość zielonooka27

Witam! Mój kochany podczas kochana się bardzo mocno się poci, wręcz oblewa go zimny pot. Czy to świadczy o jakiejs chorobie?

tak! myśle ze to kiła! niech czym prędzej uda sie do lekarza! Ty zresztą tez..... polecam psychatre!

Gość zielonooka27
śmiejecie się a to naprawde jest dziwne żeby po kilku ruchach byc takim spoconym, wręcz oblanym potem. Dodam, że chłopak nie ma nadwagi

ja się wcale nie śmieję, tylko zastanawiam się, czy jeśli 27 w Twoim nicku oznacza wiek, to czy takie pytanie nie jest trochę nieadekwatne do wieku...?!

zielonooka27 on nie moze uprawiac seksu to bardzo powazna choroba:O moze tylko lezec a ty musisz mu laske robic w przeciwnym razie umrze:(

Gość zielonooka27
może i nieadekwatne. Po prostu martwie sie o niego i stąd moje być może dla innych dziwne pytanie. Pierwszy raz spotkałam się z takim nadmiernym poceniem. Przy jakimkolwiek innym wysiłku też niestety szybko się poci. Ale podczas kochania - trochę zaczęło to być męczące. I zastanawiam się czy to jest krótkotrwałe, czy mu przejdzie czy może taka jego natura... A może to intensywne pocenie się jest wynikiem jakiejś choroby(i tu nie myślę o jakiś chorobach wenerycznych) .... Skoro na takim forum jest ten wątek, to może podzielicie się jak to wygląda u was, czy też zdarza wam sie tak szybko i intensywnie pocić ?

Gość zielonooka27
widzę, że co poniektórzy mają z tego niezłą polewkę... szkoda słów

Gość po śmierci mu minie
zapewniam Cię, już się nie bedzie pocić

Gość śmieszne pytanie
Jeśli ciebie i jego to niepokoi, to niech idzie do lekarza. Zadajesz pytanie na tym forum i czekasz na normalną odpowiedź???? Nie licz na nią.