Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Keira_30

Z dziećmi do Turcji?

Polecane posty

Właśnie wróciłam z Alanyi, byłam z dwójką dzieci 3 lata, 8 lat i na dodatek jestem w siódmym miesiącu ciąży. Wszystko było super. W zeszłym roku byliśmy w Tunezji i jeżeli chodzi o Turcję to jest znacznie bardziej\"europejsko\", tzn.lepsze warunki, higiena itp.

spoko,jedz!oczywiscie na pobyt i conajmniej 2 tyg,nie pakuj sie w autokarowe wycieczki fakultatywne,chyba ze do 1 godziny jazdy.no i papu - w duzych miejscowosciach na pewno znajdziesz jedzenie dla dzieci takie jak u nas,ceny porownywalne. zalezy gdzie jedziesz. jesli masz konkretny plan-napisz, postaram sie jeszcze tu zajrzec i odpowiem.pracowalam w turcji 3 lata pod rzad,przebywajac tam wieksza czesc roku,wiec troche kraj znam.pytaj:)

Gość uwaga na gwiazdki
bylam pare razy w turcji tylko z mezem, dzieci jeszcze nie mamy. z dziecmi do turcji tak, pod warunkiem ze hotel ma przynajmniej 4-4,5 gwiazdki!!!a najlepiej 5 co odpowiada polskim 3. sa to zupelnie inne kategorie, dlatego prosze uwazac. tureckie hotele 3gwaizdkowe nie odpowiadaja nawet standardom polskiego schroniska mlodziezowego odnosnie czystosci czy wyzywienia dlatego moim zdaniem dla rodziny z dziecmi sa absolutnie niewaskazane!!!nawet jesli katalogi mowia cos innego