Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnny w siecci

Samotni tak jak ja potraficie jeszcze uwierzyć, wyobrazić sobie, że

Polecane posty

Gość samotnny w siecci

pewbnego dnia przestaniecie być samemu, że będziecie kogoś mieli? Ja łapię się na tym, że chyba trudno mi sobie to realnie wyobrazić. Tak bardzo teoretycznie to owszem ale tak żeby to miało się dziać naprawdę, to jakoś nie za bardzo:) A jak jest u was?

Gość yerka matte
uch, u mnie podobnie...

Gość samotnny w siecci
Nie umiem rozmawiać z ludźmi, nie potrafiłbym z kimś być :)

Gość samotnny w siecci
Skąd jesteś?:)

Gość sabinkaxxx
nie wierze juz w milosc:(

I to je pienkne. Siać, łorać i zez koniem gadać. No nic wincy nie trza. :classic_cool:

Gość p. Justynaaa
Rozmawiać z ludźmi lubię i potrafię, ale spędzać większość czasu z jedną osobą, to już niekoniecznie. :)

Gość samotnny w siecci
ja napisalem tylko pierwsza wiadomosc tzn temat, bardzo dziwny podszyw potem nastapil, bo nie zlosliwy nie che mi sie zakladac hasla a co do mojego rozmawiania..jakos tam potrafie, ale chyba lepiej na zywo niz przez internet

Gość sabinkaxxx
po pierwszej porazce podnosilam sie lata az znow zaiskrzylo z mej strony i znow dostalam kosza...nie podniose sie juz,brak mi sil:(

Gość samotnny w siecci
bo bardzo dlugo z nikim nie bylem i w dodatku nie tylko dlugo ale i nigdy do tej pory...

Gość p. Justynaaa
Potraficie sobie wyobrazić taki oto koszmar: - budzę się - i widzę tę osobę, - szykuję się - ta osoba patrzy, - wracam do domu - i kogo widzę?, - chcę poplotkować ze znajomymi - ale niektórych rzeczy przy partnerze się nie mówi, - chcę wyjść z kolegą - i już zazdrość i niezadowolenie, - chcę spać - a tu on przeszkadza, bo spać nie chce? I tak na okrągło. Zero prywatności, zero swobody, zero wolności. Wciąż pod nadzorem, wciąż w tym samym towarzystwie. Koszmar.

Gość samotnny w siecci
no w sumie staram sie wlasnie nie myslec, ze to, ze nie bylem to przeszkoda ale ...hm jakos wydaje mi sie ze nie potrafie soba zainteresowac zwlaszcza takiej dziewczyny, ktora mi sie podoba, moze jestem nudny

Gość simonkaxxxxxx
ech...mam juz swoje lata....w sumie ktos interesuje sie mna,ale z mej strony nie "iskrzy"...nie zmusze sie ,by byc na sile z kims,a Ty singielko?co sadzisz o byciu z kims "aby miec kogos"?czy czekasz na ten poryw serca????

ja mam nadzieje, że kogoś spotkam. Kogoś, kto będzie szukał właśnie mnie i będę zachwycony, gdy mu stanę na drodze :):):). Spotkałam kogoś, kto mi sie podoba, ale nie jest dostatecznie zachwycony moim istnieniem. Czekam zatem dalej.

Gość p. Justynaaa
O.K., jasne że związek to niekoniecznie wspólne mieszkanie. Napisałam tylko co o tym myślę.

Gość podsvu21
samotny a ile masz lat? ja mam chlopaka od 1,5 roku i on tez nie miial nigdy wczesnie dziewczyny, poznalam go jak mial 21 lat. na kazdego przyjdzie kiedys czas, uszy do gory!!!!!!!!

Gość do p. Justynaaaa
świeta prawda:D też tak nie chcę ,ale mam:(

Gość tL4
co to znaczy, ze jestescie jasniejsze?

Gość męczarnia
ja też nie wierzyłam, nie chciałam, a jednak stało się ;(

Gość męczarnia
tak, krzywo.

Gość p. Justynaaa
Hehehe, dobre Męczarnio. Dlatego odpowiada mi mój stan wolny i nie palę się do tego, by to zmienić :).