Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fąfelka

sperma jest ohydna.

Polecane posty

Gość fąfelka

:(

Gość ale_czka
no :(

Gość psitka
no, do przysmaków nie należy lubie robic loda, ale połykanie spermy wolę sobie darować

Gość a to peszek
:(:(:(

Gość ja po spermie
mam zgage :-o

Gość a to peszek
Pozdro 🖐️

Gość henk1
Ale pomaga zżucić zbędne kilogramy

Gość a wasz facet
tez ma w niej takie grudki- galaretki :-o ?

Gość połączenie chili i teqili...
jak kochasz przełkniesz wszystko, nie tylko spermę, kochanego mężczyzny smakuje cudownie...

Gość fąfelka
co nie zmienia faktu ze jest niedobra i mialam odruch wymiotny. :(

Gość wyruchałbym cię jak dzifkę
eee tam, dramatyzowanie, łyk łyk i po sprawie

sperma faceta którego się kocha jest jak najsłodszy miodek. Uwielbiam dawać mu rozkosz ustami.

Gość fąfelka
a mi nie smakuje. fuj.

Gość smmakiiii
czesc dziewczyny:) ja tam polykam i lubie moj facet ma bardzo pyszny smaczek skoro nie lubicie to nie polykajcie, nic nasile tylko mu powieccie o ty skoro ktos uprawia sex to jest na tyle dojrzaly aby o tym rozmawiac. pozdrwaiam

Gość Onan Barbar
Naprawdę chyba ci co piszą że jest ohydna nigdy jej nie próbowali.Ja codziennie łykam swoją porcję podczas masturbacji i spuszczeniu się na dłoń i mógłbym to robić non stop

Gość kobietkaaaa
uwielbiam robic mojemu facetowi loda, robie to prawie codziennie i sparawia mi to wielka radosc:). i zazwyczaj polykam sperme, widzie jak go to podnieca i wiem ze to uwielbia. a ja che mu zrobic jak najlepiej. ii wcalae nie uwazam ze sperma jest ohydna (przynajmniej jego nie wiem jak jest w przypadku innych mezczyzn bo on jest moim pierwszym) :D

Gość Onan Barbar
Kobietkoooo jeżeli nie połykasz zawsze przy lodziku to jej nie marnuj tylko niech Ci się spuści na twarz i możesz sobie rozmarować jak krem a cerę będziesz miała aksamitną a do tego Twój facet będzie wniebowzięty

Gość zakochana madchen
ja tez chce sie wypowiedziec:D otoz ja pilam sperme tylko 2 razy ale za kazdym razem calosc:P i nie uwazam ze sperma jest ohydna, oczywiscie mialam odruchy wymiotne i pozniej niezbyt dobrze sie czulam ale generalnie smak jest bardzo dobry:) moj chlopak jest moim pierwszym( mam nadzieje ze i ostatnim:D:) i musze napisac ze jego sperma smakuje cos w rodzaju mleka czy jogurtu:) naprawde:) nei wiem od czego zalezy ten smak ale jest naprawde swietny:) nie pije czesto spermy bo mam obawy jak tym razem bedzie smakowac, jak sie spuszcza mi na twarz to zawsze chce paluszkiem sprobowac i zawsze smakuje tak samo :D chcialam jeszcze napisac ze moj chlopak nie pali, nie pije i je bardzo duzo owocow:)

Gość naranjas
hmm uwielbaim dochodzić w gadle lub na język partnerki a potem dostać od niej kleisty pocałunek....

Gość SLAD PO NIM ZAGINOL
MOJ PIES LIZAL SOBIE KLUSECZKE W PEWNYM MOMENCIE SIE ZACIETRZEWIL I NAPAPRAL SE DO PASZCZY I SIE TYM ZAKRZTUSIL I WYZIONOL DUCHA ZOSTAL POCHOWANY Z CHONOREM W PRZYDROZNYM ROWIE ALE PO OBFITYCH OPADACH DESZCZU WYPLUKANY ZOSTAL NA TRZASE SZYBKIEGO RUCHU KNA KTOREJ KLADLI ASWALD I ZOSTAL ZWALCOWANY PRZEZ DROGOWY WALEC I WSZELKI SLAD PO NIM ZAGINOL !

Gość do zakochanej madchen
twoj chlopak to ciota jak nie pali i nie pije hehe i je tylko owoce gej

ale wolę jak spuszcza się do cipulki, a potem siadam mu na usta, i on wsysa wszystko razem z moim sokiem.

Gość do nissanka
zaraz sie zrzygam

Gość Onan Barbar
nissanka nie przejmuj się a tak przy okazji dużo masz tych soków? Bo ja szukam takiej dziewczyny która ma obfitą ejakulację podczas orgazmu i cały ten sok ze smakiem wypiłbym