Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rewelacja.

w810i, k800i czy k610i?

Polecane posty

Bardzo proszę doradżcie ktory telefon SE wybrac. Czy rzeczywiscie telefony typu walkman sa znacznie lepsze jesli chodzi o jakosc dzwieku czy dla zwyklego smiertelnika nie ma zbyt wielkiej różnicy. I jesli chodzi o jakosc aparatu rowniez prosze o opinie. Dziekuje i pozdrawiam :)

Gość nutr
ostatnio przerzucilem sie na k800i (wczesniej mialem 750i) w sumie bez rewelacji ale mi zależalo na dobrym aparacie a ten ogólnie w SE jest niezły

zdecydowanie k800i...w810i to w800i deluxe, a k800i ma juz wiekszy ekran i lepszy aparat.

Gość yago
polecam Nokia 6280

Gość tylko i wylacznie....
k800i i zaden inny am juz go od pol roku i jest niezwodny:D dobra jakosc dzwieku i sliczne zdjecia robi:)

nigdy nie korzystalam z bluetooth. napiszcie prosze jak to dziala i jak sie uruchamia. czy jest jakies specjalne oprogramowanie?

Gość tylko i wylacznie....
jezeli kupisz bluetooth tam masz plytke i ja instalujesz a pozniej tylko wlaczasz w telefonie opcje bluetooth i juz mozna przesylac:) to dzila na takiej samej zasadzie jak podczerwien tylko ze w tym wypadku telefon nie musi byc blisko siebie a w duzej odleglosci wiec jest to wygodniejsze;)

dziekuje bardzo za dop. bardzo mi pomogliscie :) podoba mi sie ta wersja k800i brown allure i chyba taka bede miec :) chociaz nie wiem jak rozstane sie z moja v3 :(

Gość OoOo mp3 to nie mój świat
Według mnie k610i miałam w810i, ale mi się szybko zepsuła (po 2 tygodniach)

Nie lubie takiej gadaniny...\"nie, bo mi sie zepsulo po 2 godzinach/dniach/tygodniach\"(odnosnie kazdego sprzetu) i wyciaganie z tego daleko idacych wnioskow. Jesli cos wysiadlo, to znaczy ze byl to wadliwy egzemplarz. Od tego jest gwarancja i zaraz wymieniaja na nowy, wiec nie wiem jaki to problem? Ja np. kupilem do komputera plyte glowna, ktora mi sie spalila po 2 godzinach uzytkowania. Dali mi nowa ktora chodzila przez ponad 3 lata bez zadnej usterki i byla sprawna do czasu sprzedazy komputera. Wiec mowienie o czyms, ze jest kiepskie, bo wysiadlo po jakims czasie jest nieporozumieniem. Poprostu trafiaja sie felerne egzemplarze. Ja mam w800i rok czasu i nie mialem ani jednego problemu. Bateria trzyma 8-9 dni, sam telefon bardzo funkcjonalny.