Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hi-men

prosze o pomoc!!! Moja kobieta jest aseksualna w lozku.Nie ma orgazmow.

Polecane posty

Gość anastazjaalicja
Kalilka23 tabletki anty bardzo obnizaja libido wiem coś na ten temat, normalnie nawet niektóre kobiety mają wtedy wstręt do sexu.Pozdrawiam.

\"Moja kobieta jest aseksualna w lozku\". czy Ty wiesz, co piszesz????

Wczoraj to sie juz wkur....lem na maxa!!! Mialem taka wielka ochote na sex,nawet wystarczylyby mi jakies pieszczoty i nic. Lezala kolo mnie jak kloda nawet mnie nie dotknela,tam w czule miejsce. Zaczynam powaznie zastanawiac sie nad zerwaniem.Nie bede konia walil bez przerwy majac kobieta,bo to nie w tyn rzecz. Dosc tego !!!

Gość madziarek55
Mysle ze gdyby jej na tobie zalezalo i gdyby cie kochala to by bylo inaczej. Ja kocham mojego faceta i nawzajem pragniemy sobie sprawiac sobie przyjemnosc. A Twoja jakas zimna jest dziwna sprawa naprawde. A miala wczesniej innych partnerow??

Gość milionerka
wiesz co?? a ile macie lat?? i czy jestes jej pierwszym parterem. bo to jest wazne. ja mam ten sam problem- nigdy nie mialam orgazmuu, a nawet czasami mi sie nie chce kochac z moim mezczyzna bo po prostu malo czuje. tak jakbym miala top miejsce nieczule. on czesto narzeka ze ja nigdy nie mam ochoty itp. staram sie nie byc niedostepna i kochamy sie czesto-najczesciej codziennie. ale czesto poprostu na to nie amm ochoty. nie wiem dlaczego tak jest- dlaczego nioe mam orgazmow i nie czuje jak on mnie dotyka itp. moze Twoja dziewczyna ma tak samo.. jezeli Ci na niej zalezy to nie mow ze lezy jak kloda i ze myslisz o zerwaniu tylko przez sex bo to jest dziecinne. porozmawiaj z nia naprawde powaznie. rob czesciej to co jej sprawia przyjemnosc a powinno byc lepiej. moj parter chociaz wie co mi sprawia przyjemnosc to i tak zawsze odbebni swoje i dalej zeby sdzybciej. wiem ze tak ja do niczego nie dojde. ale to juz inna sprawa. niektore kobiety tak maja i to juz jej wina nie jest tak samo jak moja pozdrawiam

Gość kalilka23
Anastazjaalicja- to na pewno nie przez tabletki.Miałam tak dużo dużo wcześniej.Nie wiem może coś ze mną jest nie tak,a może to wina mojego chłopaka, bo nie wie co lubie,a co nie...