Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *nigdy nie mów nigdy*

opalenizna

Polecane posty

Gość może nie modna ale estetyczna
przepraszam, poprostu zapomnialam nika

oj, masz rację ale chodzi mi o to że i szatynka jest blada i rudzielec i odnośmy to do osoby którą widzimy. Widzę bladą osobę to mówię że jest blada i tyle, a z opalenizną jest tak że można być trochę opalonym, bardziej....

moja siostra się nie opala. nigdy! ale nie jest blada, choć ma jasną cerę. jest naturalnie zaróżowiona i to bardzo ładnie wygląda. jestem w stanie przełknąć że "opalanie nie jest modne" alok-nie wszyscy musza się opalać żeby ładnie wyglądać, ale nie strawię że "bladość jest na topie" bo to poprostu wygląda niezdrowo.

Gość bladośc jest jedna
Weź pod uwagę, że niezdrowy wygląd też moze być na topie. Przeraźliwa, anorektyczne chudość - bardzo trendy w niektórych kręgach:)

o to właśnie mi chodziło. ktoś mądrzejszy ujął to w jednym zdaniu. Moda, modą a estetyka estetyką i tyle. zdrowy rozsądek w każdej dziedzinie życia podpowiada aby wypośrodkować.

Gość bladośc jest jedna
Chciałam tylko zaznaczyć, ze osobiście lubię taką bladość. Dla Ciebie moze wygląda to niezdrowo, dla nie ma swój urok. Rzecz gustu.

Gość wypośrodkowac i
unikac słońca,nie mówie tu o świetle gdyż ono dla zdrowia jest potrzebne:)

Gość milajla
:)

Gość *nigdy nie mów nigdy*
A znacie jakieś kapsułki utrzymujące opaleniznę? :)

Tu chyba nie chodzi o to aby byc spalona na czarno, jedynie, zeby nabrac troche \"koloru\". Ja chodze raz na tydzien na solarium i smaruje sie balsamem Johnsona i mam taka \"sniada\" skore.

Sa jeszcze specjalne kosmetyki , ktorymi powinno sie po solarium smarowac. Sa drogie, ale z tego co slyszalam skuteczne :) Dostaniesz je w kazdym lepszym solarium.

Gość gość
Nagie opalanie moge polecic tak jak i nagie kąpiele. Dużo przyjemniej i ślicznie można całe ciało opalić.Tak samo jak chodzenie bez stanika daje dużo radości.