Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

loza

PIERWSZE OBJAWY CIAZY PROSZE O WYPOWIEDZ KOBIET W CIAżę ALBO JUZ PO ???

Polecane posty

Gość iwona3333333333333333333333
LOZA,i jak wyszedl test????????? ja tez tak odwlekalam zrobienie testu,az w koncu po okolo 3 tygodniach od momentu kiedy mialam dostac @ poszlam do ginekologa i on potwierdzil ciaze-obeszlo sie bez testu.

iwona3333333333333333333333 nie zrobiłam jeszcze testu bo sie boje chce poczekac jeszcze pare dni ,okresy mam nieraz niereguralne ale ostatnio miałam reguralne przez 2 miesiace a dzis okres spuznia mi sie 2 dni , napisz mi czy miałas jeszcze jakies inne objawy i jaka miałas temp.

U mnie brak okresu a jak pojawiły sie mdłośći to już byłam pewna,potem zgaga ,niesmak w ustach,czeste siusianie ...standard

Gość iwona333333333333333333333333
LOZA,oprocz tych objawow ktore opisalam wczesniej to w oczekiwaniu na @ ciagle bolal mnie brzuch tak jakbym za chwile miala dostac @,co 5 minut biegalam do lazienki sprawdzac czy dostalam @ czy nie,a co do temperatury to nie mierzylam.

U mnie jedynym objawem był brak miesiączki, potem doszła senność ale ogólnie czułam się rewelacyjnie

jeszcze jedno,w dzien kiedy mialam dostac @ pojawilo sie niwielkie plamieni🌻🌻🌻e,juz myslalam,ze to @ ,ale na plamieniu sie skonczylo.

LOZA,a jak tam twoj test zrobilas

loza zróbże ten test w końcu bo już te tematy nudne, a jak się boisz że nie wyjdzie to laboratorium idź niech Ci zrobią.

dziewczyny zrobilam test pre test i wyszky 2 kreski tylko ta 2 jest ciensza i bladsza i nie wiem co mam myslec????? pomocy!!!!!!!!

przepraszam dziewczyny ze tak dlugo nie odpisywalam ale nie mialam czasu czekam na wasze odpowiedzi co do mojego testu napiszcie co myslicie czekam

Gość olówa
Myślę, że mogę Ci pogratulować!!!!!! Ja miałam dokładnie tak samo. Drugą kreskę ledwo dawało się zauważyć (zrobiłam test w terminie spodziewanego okresu) Moja wspaniała córcia skończy niedługo 3 latka!

olówa dzieki za otuche i dobre slowa ja tez mysle ze to ciaza ale nie jestem pewna na 100 procent i boje sie troche ze to nie to ale przeciez by ta 2 kreska nie wyszla przeciesz ... co nie?

Gość justaaaaaaaaaa
loza o co ci chodzilo z tym odpisywaniem bo nie za bardzo rozumiem

Gość olówa
proponuję Ci jeszcze zmierzyć temperaturę. Jeżeli masz ok. 37 to ciąża na bank. Mi się to sprawdziło dwa razy.

moja temp. to gdy mierze o 7.15 to mam 36.9 a gdy mierze ok 10 to mam 37.0- 37.2

Gość mama-to-be
Ja mialam bole identyczne jak na @ przez ok 5 dni, jednak nic nie nadeszlo. Poza tym bool i powiekszone piersi. Okropne zmeczenie, bylam wciaz spiaca mialam problemy z koncentracja w pracy. Dopiero po ok. miesiacu pojawily sie wymioty i to na calego. Przed terminem @ nie mialam zadnych objawoow.

Gość olówa
Jestem przekonana na 100 procent, że to ciąża. Teraz doradzałabym tylko wizytę u lekarza, kwas foliowy i witaminy. Gratulacje jeszcze raz i odezwij się by potwierdzić tą radosną wiadomość!!!

wielkie dzieki ja tez mysle ze to ciaza jutro ide do lekarza jak bede wiecej wiedziec to sie odezwę

Gość iwona3333333333333333333333
podzielam zdanie dziewczyn-mysle ze to ciaza,powodzenia :)

iwona3333333333333333333333 wielkie dzieki jutro sie moze okaze bo ide do lekarza moze mi cos powie na ten temat

czesc wam bylam dzisiaj u lekarza jednak sie rozczarowalam dlatego ze nikt nie przyjmuje bo jest strajk i zadnego lekarza nie bylo i nici z tedo jedmak zrobilam dzisiaj drugi test bo nie moglam liczyc na lekarza

Gość anusia1912
Nie mozesz isc gdzies prywatnie,ja strasznie czekalam na dziecko.... dluga storia i troche jestem ciekawa czy Ty tez bedziesz miala fasolke:) Moj synek wlasnie konczy pol roczku. POZDRAWIAM i zycze powodzenia

anusia1912 dziekuje mysle ze moja sytulacja skaczy sie dobrze i bede miala dzidzie

Gość majka222
witam. mam pytanie i bardzo zalezy mi na odpowiedzi. dwa tygodnie temu wspolzylam z chlopakiem bez zabezpieczenia. trwalo to jakies 10 min i nie doszlo do wytrysku. jednak teraz mam bardzo dziwne objawy i nie potrafie ich zdjagnozowac. jestem bardzo wrazliwa na zapachy, a konkretnie to nie mam mdlosci ani nic, poprostu czuje wszystko bardzo dokladnie najbardziej zapach mydla czy perfum. rowniez czesto chodze do lazienki. powinnam dostac okresu ok 21 listopada. mam 20 lat wiec mam nadzieje ze to nie jest ciaza. powiedzcie mi czy jest to prawdopobone bym byla w ciazy?czy takie objawy pokazuja sie tak wczesnie po wspolzyciu? czekam na odp. dziekuje

Gość sdfuyjhio
sadze ze jeszcze za wczesnie na diagnoze ale mozesz byc w ciazy. w dniu spodziewanej miesiaczki rano mozesz robic z pierwszego porannego moczu test pozdrawiam

Gość majka222
chcialam jeszcze dodac ze ostatnia miesiaczke mialam 20 pazdziernika. a jakies 4 dni po stosunku pojawilo sie u mnie bardzo obfite krwawienie ktore trwalo ok 4 dni ( co nie zdazalo mi sie wczesniej, bo @ trwa u mnie zwykle ok 7 dni) czym to moglo byc spowodowane?

Gość kwatusek
Czesc dziewczyny:* chcialabym zebyscie mi pomogly. Ostatni okres mialam jakies 2tyg. temu ale spoznil sie 3 dni poczym przyszedl ale nienormalny:|a w tych dniach w ktorych nie przyszedl @ w brzuchu czulam takie bombelki caly czas sie costam dzialo a gdy przyszedl na poczatku bylo brazowe plamienie pozniej troszke krwawilam. Po okresie mialam bole brzucha takie jak przed @ pozniej doszedl bol sutkow po okresie zrobilam test i wyszedl negatywny w poniedzialek robilam test i tez negatywny wczesniej bylam prawie pewna ze to ciaza.Raz prawie zemdlalam, wkorzam sie o byle co (taka wczesniej nie bylam:|) wieczorami jestem rozpalona na buzi chwilami jest mi nie dobrze.Ja juz niewiem co o tym myslec:( Moze Wy mi pomozecie cio?? Dziekuje :*

Gość paulciaMisia
od roku staramy sie z mezem o dziecko... ja od dwoch miesiecy przyjmuje kwas foliowy,lekarz na kontroli powiedzial ze wszystko jest wporzadku, od tygodnia spoznia mi sie okres,tamperatura siega powyzej 37 stopni, odczuwam lekkie bole brzucha ale to wszystko... dwa dni temu zrobilam test ale wyszedl negatywny co mam o tym myslec? jako ze to poczatki i test tego nie wykryl czy tez brak ciazy?prosze o odpowiedz i pozdrawiam