Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

loza

PIERWSZE OBJAWY CIAZY PROSZE O WYPOWIEDZ KOBIET W CIAżę ALBO JUZ PO ???

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dziewczyny! bardzo sie boje, dlatego musze sie tym z kims podzielic. wspolzylismy bez zabezpiezenia w 16 dnium cyklu ( moj trwa okolo 28), ale nie skonczyl we mnie. jak go pozniej dopytywalam to mowil,ze wyszedl ze mnie nie dlatego ze czul ze skonczy, tylko tak po prostu... ale strasznie sie boje, poniewaz mam nietypowe objawy. zawsze okolo tygodnia przed okresem bolaly mnie cale piersi, byly bardzo wrazliwe na dotyk, a teraz bola mnie tylko sutki przy dotyku, od paru dni doszla rowniez swedzenie (ale przewaznie lewej piersi), poza tym od momentu stisunku czasem pobolewa mnie podbrzusze, czaem jajniki ( to wczesniej sie raczej nie zdarzalo), do tego dochodzi rowniez tmperatura- raz termometr wykazuje 36,6 a innym razem 37,1... nie wiem co robic. nie wiem co mam o tym myslec. 5.10 mam dostac miesiaczke. ale chyba jutro z porannego moczu zrobie pre test... strasznie sie boje :(

Gość kinia000
dziewczyny pomocy!!od 4 dni mam okropne bole w dole brzucha,i dzisiaj zaczelo mnie kuc w prawym boku,z tego co czytalam na internecie to moze to byc zapalenie wyrostka.jednak czytalam co tu piszecie i wszedzie jest ze bole u dolu brzucha to objaw ciazy,boje sie czy nie wpadlam...cociaz sypiam z chlopakiem od niedawna i zawsze sie zabezpieczalismy,dodam tez ze nie mam nawet 17 lat i boje sie powiedziec mamie bo by mnie zabila jakbym wpadla....nie wiem wogole co robic...:( umieram z bolu...odpiszcie cos...

Gość kinia000
napiszcie mi cos na ten temat....zupelnie nie wiem co robic...:(

Gość ona567
Czesc ja mam takie pytanie jakie sa objawy trzeciego tyg.ciazy???? Fakt kochalam sie z chlopakiem tydzien przed miesiaczka(spadala prezerwatywa) ale mieiaczke normalnie dostalam Czy mam sie obawiac czegos?? czy nie???

Gość Arianna
CZesc dziewczyny Jestem tu pierwszy raz i mam kilka pytan w poniedzialek zrobilam test i odrazu HCG wyszlo 139,55 lekarz stwierdzil wczesna ciaze bardzo sięciesze dostalam luteine i za dwa tygodnie mam sie zglosic do doktorku a chodzi mi o to czy to mozliwe ze na poczadku bolaly mnie piersi bardzo i podbrzusze dotego mialam mdlosci teraz jak juz sie dowiedzialam to wszystko troszke sie zmniejszylo czy to mozliwe ze po luteinie czy poprostu ta gdzies w psychice siedzi juz raz stracilam ciaze w piatym tygodniu i poprostu sie boje niewiem co robic pozdrawiam

Gość monika3005 1987
Dziewczyny błagam pomóżcie mi.................... kochałam się ze swoim chłopakiem w czesie okresu i skończył we mnie...było to w sobote ...dziś jest piątek a jak mam dziwne symptomy.....jest mi strasznie niedobrze....odczuwam uciążliwe pieczenie w okolicy pochwy i dotego jestem strasznie zmęczona...czy to możliwe abym była w ciąży....błagam pomóżcie..czy jeśli zrobie test to wykaże?????

Gość iwka17
hej ja mam tez chyba problem poniewaz mam 17 lat i kochałam sie z moim chłpakiem a w czasie stosunku pekła prezerwatywa to było jakieś 4-5 dni po okresie czyli moim zdaniem to były chyba dni nie płodne nie moge tego dolkładnie napisać poniewaz mam nie regularny okres...... od tego czsu mineło jakies 2 tyg i juz niedługo powinnam mieć okres ale strasznie bola mnie piersi i brzuch nigdy tak nie miałam czy moge byc w ciąży???? prosze napiszcie

Gość Mucha22
Wiesz...Monika nie wiem jak Ci pomóc proponuję, żebyś poszła na badanie krwi, które wykrywa czy jesteś w ciąży czy nie już po tygodniu od stosunku. Kosztuje około 16 zł i ponoć jest nawet lepsze od testów ciążowych kupowanych w aptekach. Co do Iwki mnie też bolą piersi i brzuch, ale nie od ciąży tylko przed okresem. Chociaż jeśli nigdy tak nie miałaś to nie jestem pewna. Proponuję też taki teścik z krwią i koniecznie napisz jaki jest wynik, bo interesują mnie te dni niepłodne. No cóż...sporo czasu ale mam nadzieje, że ktoś odpowie przynajmniej co z tymi dniami niepłodnymi możliwe żeby zajść w ciąże 3,4 dni po okresie?

Gość ja powiem tak
mucha22 pewnie ze mozliwe jest aby zajsc w ciaze kilka dni po @ starczy ze przesunie ci sie owulacja a tego nigdy nie wiesz na 100% chyba ze naprawde b. dokładnie obserwujesz swoje ciało ale takim psobom tez zdazaja sie wpadki

Gość ja powiem tak
a tak w ogole to czemu nie bierzecie tabletek przeciez w waszym wieku ciaza to tylko stres i zmiana wszystkiego w zyciu , zeby nie napisac katastrofa< bo jednak wielu dziewczyna pomagaja rodzice> i daja rade .... ale czemu sie odpowiednio nie zabezpieczacie przeciez liczyc na to ze chłopak nie skonczy w srodku czy na gumke to rzadne zabezpieczenie jak absolutnie nie mozna sobie pozwolic na dziecko

Gość mucha22
Dzięki za szybką odpowiedź. Wiesz...ja wole z tym jeszcze poczekać kilka lat ;) Ale wiesz...wydaje mi się, że to bardziej działa na zasadzie impulsu. Nastolatki raczej tego nie planują, a później tak to wygląda.

Gość karlosaga
Hej!! Jestem po pierwszych przejsciach mam synka 4 lata ale staramy sie o drugie i narazie nic nie wskazuje na ciąze test negatywny a odczucia na ciaze.Z pierwszym miałam płasciutki brzuszek jak nie na @ale zato co jakiś czas kucia na dole....takie dziwne no i nie miałam apetytu:-0

Gość wiolnik
Jakie sa pierwsze objawy ciazy???I kiedy powinnam zrobic test???

jestem w ciazy dopiero miesiac moje objawy to byly : wysypka na piersiach , mdlosci , bole brzucha w dole , piersi mnie bolaly i sutki ale dalej bola , a jesli chodzi o okres to jak zaszlam w ciaze to normalnie dostalam okres i mozna miec okres do 3 miesiaca ciazy !!!!!!!!! a i jeszcze spac mi sie duzxo chce i chodze ciagle wkorzona!!!

hej jestem tutaj pierwszy raz i nie wiem co myslec ... do ania12317 teoretycznie mogłabym byc w ciazy, ale dostałam normalny okres jak Ty z ta roznica ze bez skrzepow * dodam ze zawsze mam obfite miesiaczki z skrzepami*, ale tym razem miesiaczka trwała 7 dni czyli dosc długo. w 4 dniu dostałam gorączki i strasznie bolało mnie gardło przez dwa kolejne dni- a moze to zgaga ? nie wiem ? zazyłam gripex przestało bolec.... ale goraczka nadal sie utrzymuje przez tydzien, jestem strasznie słaba, do tego nie mam apetytu, wszystko smakuje jak tektura, zmuszam sie do jedzenia, szybko sie mecze, z osłabienia drza mi rece i co chwile ziewam. dodam jeszcze ze po tym 7 dniowym okresie mam obfity biały sluz, a przeciez zawsze po okresie sa ok 4 dni suche.... czy mozliwe ze to objawy ciazy ? ktore przypominaja grype ?

Gość ELPIDA
HEEJ DZIEWCZYNY!!W TAMTA NIEDZIELE WSPOLZYLAM ZE SWOIM FACETEM 2 RAZY SIE ZAKONCZYLO WE MNIE...MAM TAM JAKIES BOLE W PODBRZUSZU ALE BARDZO SLABE.DO TEGO BOLA MIE PIERSI W BOKU,A DO TEGO CZEKAM NA OKRES KTORY MAM DOSTAC 22-23 Z TEGO WZGLEDU ZE DOSTALAM TEBLETKI A WYREGOLOWANIE @ALE LEKARZ MI POWIEDZIAL ZE PRZY NICH MOGE ZAJSC W CIAZE BO TO NIE SA ANTY...TEST SOBIE ZROBILAM PO 4 DNIACH ALE WYDZEDL NEGATYNY CO O TYM MYSLICIE....NO I OCZYWISCIE NERWY MAM NA WSZSTKO...

myslimy ze zrob sobie test w dniu spodziewanej miesiaczki. przy podanych danych jak na moje oko trafiliscie w dni płodne (o ile okrslenie "tamta niedziela" oznacza 7.11)).

Gość ELPIDA
WIESZ WLASCIWIE TO CHCE MIEC DZIDIE ALE MECZY MNIE TO CZEKANIE I ZASTANAWIAM SIE CZY BY TEGO TESTU NIE ZROBIC WCZESNIEJ....A CO MYSLISZ O TYCH TABLETKACH BO W SUMIE TO JE CALY CZAS BIORE...???!!!

Gość Efaa.
moimi jedynymi objawami był brak okresu i wielkie obrzmiałe piersi :D

nic nie mysle bo nie wiem co bierzes :D jak luteine to bierz sobie na zdrowie, ciaży na dobre wyjdzie. test mozesz zrobic wczesniej, ale nie ma gwarancji ze cokolwiek Ci na nim wyjdzie, wiec lepiej sie wstrzymac i miec wynik miarodajny niz zrobic kilka i dalej nic nie wiedziec.

ja maiałam dostać okres w zeszła środe na weekendzie zrobiłam test i mam 2 krechy objawów żadnych tylko bole takie jakbym miała zaraz dostać okres. poza tym bolą mnie piersi i sutki. jestem prawie pewna że jestem ale na razie czekam na jakieś objawy żeby się nie rozczarować

Gość jak mysliciee
witam jestem po rzekomy okresie ktory sie skonczyl w sobote pierwszy dzien byla norlmalnie czwartek bylo dosc mniej a wieczorem juz nie bylo wclae natomist w czwartek pojawili sie plamienie i trwal az do piatku robilam test tescowy za 5 zeta w czwartek ale wyszla jedna krecha moja tem nie spadla i wyniosi 37 niewem co otym myslec

Gość jak mysliciee
aha okres sie zaczol w srode

ja maiałam dostać okres w zeszła środe na weekendzie zrobiłam test i mam 2 krechy objawów żadnych tylko bole takie jakbym miała zaraz dostać okres. poza tym bolą mnie piersi i sutki. jestem prawie pewna że jestem ale na razie czekam na jakieś objawy żeby się nie rozczarować

Gość ELPIDA
HMMM JA TEZ MAM TEMPERATURE 37,3 CHYBA JEDNAK SKACZE PO JESCZE JEDEN TEST DZISIAJ...ALE Z TEGO CO WIEM TO CHYBA NAJLEPIEJ ZROBIC TEST Z RANA CO NIE???

Gość jak mysliciee
ELPIDA a ile masz do @

Gość ELPIDA
A EZELI CHODZI O TABLETKI TO MAJA NAZWE CYCLACUR I PISZE NA PODELKU ZE TO NIE SA TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE:)NO I MAM NADZIEJE ZE MI TO NIE ZASZKODZI ZE JE JESZCZE BIORE...JEZELI FAKTYCZNIE JESTEM W CIAZY..?????

Gość ELPIDA
NO W SUMIE TO MI JESCZE ZOSTALO 6 TABLETEK WIEC ZARAZ PO ZAKACZENIU ICH BRANIA POWINNAM DOSTAC @

Gość jak mysliciee
tem jest zawsze podwyzszona do @ potem spada a u mnie z kolei byl niby okres a tem jest 37 jestem slrasznie ospala