Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przyszla mama23

rocznica slubu i ciaza

Polecane posty

mam do was pytanie jutro czyli w niedziele mam pierwsza rocznice slubu z mezem :) i nie mam pojecia czy dac mu jakis prezent czy go gdzies zabrac, dodam ze jestem w 8 miesiacu ciazy i nie nie czuje sie za dobrze, macie jakies propozycje??

Gość aniask
ja tez mam podobny problem :) jestem w 18 tyg. i zbliza nam sie 1 rocznica. nie mam pojecia jak to uczcic :) ale na pewno cos wymyslimy. a swoja droga fajnie Ci sie udalo z ta ciaża. ja chcialam zajsc zaraz po slubie ale udalo sie dopiero po pol roku. zycze pieknej rocznicy :)

Gość porabało was do cna
ale macie problemy

Gość aaccbb
To on powinien robic Ci obiad i gdzies zabierac.......jestes przeciez w zawaansowanej ciazy

przyszla mama zrobic dla niego romantyczna kolacje plus jaki deser ktorych jeszcze nie serwowalas na waszym stole kolacja oczywiscie przy swiecach do tego nastrojowa muzyczka....jakis super film i lozeczko sexik:D to chyba najlepszy prezent:)

Gość przyszła mama .....
---> porąbało was do cna owszem, własnie takie mamy problemy - mamy tez i inne, ale na szczęscie nie mamy problemu z własną osobowoscią i psychiką, co ciebie niestety dotknęło - idź się może wyzłosliwiac gdzie indziej, bo twoje mierne wypociny nie przyniosa tu spodziewanego efektu może warto byłoby poprosic redakcję kafe o stworzenie działu "Dla złośliwców i inteligentnych inaczej" - tam mogłabys sobie brylować wśród tobie podobnych indywiduów

Gość porabało was do cna
to facet powinien załatwic jaka wytworna kolacje z tej okazji a nie zona

Gość radosnytata
A może wystarczy że sie do męża czule uśmiechniesz, zrobisz mu "koalę" i dasz posłuchać jak bije serduszko owocu Waszej miłości? Do tego coś ekstra na słodko... I facet będzie miał świeczkiw oczach... Moja żona mi to własnie kilka dni temu zrobiła. Efekt był piorunujący...