Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pytam Pytam Pytam

Kto ze mną zrobi 14 dniową głodówkę od 12.06?

Polecane posty

Gość misiaczka_
ja zaczelam juz dzisiaj maly urwis -wiesz jestes motywacja dl amnie:)

jaaaa! od jutra 14 dni... czyli do 26stego włącznie? pijemy tylko wodę czy zioła też można? na początku roku robiłam 6dniową głodówkę ale w zimie to kiepski pomysł po 2 dniach jestem tak słaba że nie wiem, ale dam radę!!! tylko napisz czy zioła można czy tylko woda.

Gość _cherry_
hej. ja się od jutra na to piszę:)) miałam straszny dzień przez żołądek i jedzenie... i chyba pora pozwolić organizmowi się trochę oczyścić :)

Gość głodzilllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja ja jaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no to znaczy ja :) akurat jutro moge zaczac: 14dni hmm moze sie uda gdy bedzie mozliwosc.... do tego cwiczenia ;) ale zeby nie zapeszyc to odezwe sie jutro

Gość babeczka12
Hej to ja tez od jutra z Wami :) Ja chce na samej wodzie- podobno wtedy organizm sie lepiej oczyszcza :) Pozdrawiam wszytskie fanki glodowek i powodzenia

Gość vega71.day2
Ja mam dzisiaj 2 dzien 30 dniowej glodowki :) Cellulitis to sa toksyny zmaganyzowane w tluszczu i to jest stan chorobowy nie naturalny. Zycze wytrwalosci :)

Gość Katia.....
Dopiero dzisiaj zobaczylam Wasze forum, a szkoda...ale moge zacząć od jutra:)

Gość fanatyczka
Kurcze,dziewczyny,ale mi dałyście kopa! W sumie to jestem 3 dzień na głodówce ( ale nie takiej 100%-zjadlam dzisiaj troche truskawek i danio) ale i tak czuje,jak mi zjezdza sadełko. Włożyłam dzisiaj swoje ukochane spodnie!!!!!!!!!!! ledwo ide,ale niewazne,zapielam sie!!!!!!!!! dołączam do Was,od jutra sama woda. Acha,jestem tutaj nowa:),więc napiszcie,proszę o swoich doświadczeniach w gubieniu cellulitu,bo mi sie gnojek dostal nawet na ręce.

Fanatyczka przy głodówce m.in. się chudne ale chodzi przede wszystkim o oczyszczanie organizmy danio to bardzo głupi pomysł jak głodówka to na całego... takim \'\'nie jedzeniem\'\' uzyskasz efekt jojo, niestety..

Hej ja jestem na temacie OCZYSZCZONEJ- GŁODOWKA ZMIENIŁA MOJE ŻYCIE :) To temat na ZDROWIE I URODA. Dziś mój drugi dzień, zmęczona jestem, ale jest OK.

Gość wianka
Witam :) Na forum jestem pierwszy raz. Skłoniła mnie do tego sytuacja ...i miła atmosfera wypowiedzi :) Od jutra, czyli od 16 czerwca 2007 zaczynam głodówkę. Odchudzanie małymi kroczkami jakoś nie dawały rezultatów więc postanowiłam że muszę zabrać się za to bardziej stanowczo. To tak jak z paleniem, najlepiej rzucić od razu a nie zmniejszać ilość wypalanych papierosów. Postanowiłam więc od jutra tylko pić, herbaty, soki, wodę. Było by mi bardzo miło i na pewno dużo łatwiej gdyby znalazła się jakaś osoba, z którą mogłabym odchudzać się razem, zawsze wsparcie pomaga przetrwać słabsze chwile. Gdyby ktoś był chętny dajcie znać. Pozdrawiam serdecznie :)

wianka, tak nie można... to jest głodówka lecznicza przy której m.in. się chudnie, ale można pić tylko wodę sokami, herbatą i nic nie jedzeniem możesz zrobić sobie krzywdę...

no i po skończeniu takiej watpliwej \'glodowki\' kilogramy szybko wroca..

Gość wianka
Hej rozza, jeśli mówisz że soków i herbaty pić nie należy to co w takim razie jest dobre? Dziś i tak byłam dzielna bo prócz jajka nic nie zjadłam a rano wypiłam kawę. Niestety muszę zastosować głodówkę bo to mój ostatni ratunek. Niedługo idę na wesele a niestety nie wchodzę w rzeczy w które w zeszłym roku wchodziłam i martwi mnie to. wiem że mogę kupić coś nowego ale nie o to mi chodzi. Czuję się poprostu źle sama ze sobą. Mam dwa tygodnie i muszę schudnąć. Wesele to tylko dodatkowa motywacja dla mnie. Pozdrawiam.

Przecież napisałam-> 14 dni pijesz TYLKO wodę. Nic nie jesz! Głodówka ma na celu oczyszczanie organizmu a dodatkowym efektem jest utrata kilogramów. To nie jest dieta cud. Jedząc np. tylko jajko w ciągu dnia i pijąc do tego soki spowalniasz metabolizm i nawet jeśli schudniesz to niewiele a efekt jojo murowany. Głodówka to tzw. odżywianie wewnętrze, oczyszczanie z toksyn. Jak będziesz jadła jedną rzecz dziennie to odżywianie węwnętrzne nigdy się nie zacznie bo będzie wolniutko trawiło to co dostanie. Nie można się w ten sposób głodzić. tylko woda.

Poza tym nie radzę robić głodówki jeśli nic się o niej nie wie. Ten temat błędnie został umieszczony w dziale Diety. Nie można m.in. używać kosmetyków ani pasty do zębów z fluorem.

Gość kasiaaa20latek
witam...od dziś zaczynam dietą szwedzka... czy jest ktoś kto tez się do mnie przyłączy-razem raźniej...stosowałam ją rok temu, chudłam ponad 5 kg i mimo późniejszego objadania sie przytyłam tylko kg.

Gość Karteczka papieru
No to ja sie tez przylaczam... ale od niedzieli albo poniedzialku... bo na razie jestem na etapie przygotowywania sie... jem duzo warzywek i owocow... Tylko nie moge sie odzwyczaic od kawki, nie wiem jak wytrzymam w czasie glodowki... a chyba kawy nie wolno, prawda?

Gość Olkson
Dziś zaczynam 10-dniową, pierwszą w życiu głodówkę. Przez ostatnie 5 dni jadłam tylko owoce i warzywa /naczytałam się forum, hehe/. Zobaczymy, co to będzie. Ważę 64 kg ;/ a przed ciążą ważyłam 42. Chciałabym tak do 53 zejść, nie mówię że po takiej jednej głodówce, ale potem może dieta 1000 kalorii? Zna się ktoś? :) Pozdrawiam i czekam na odpowiedź :)

Gość nataluśka
Heja dziewczyny!! Ja od 2 dni jestem na głodówce:D>od 07.07.09r< Na razie jakoś to jest, pierwszy dzień był chyba najgorszy alee co tam dałam radę no a dziś zapominam kompletnie o jedzeniu bo mam troszkę nauki i może to dlatego:) a wierzcie mi że gdy mam wolne i siedzę w domq to strasznie się obżeram:PP nienawidzę tego:PP mam nadzieję że wytrzymam te 14 dni i zleci ze mnie 10 kg bo naprawdę tego potrzebuję:) pozdrawiam i 3majcie kciuki p.s niestety sama woda mi nie wystarcza to popijam jeszcze zieloną herbatkę z łyżeczką cukru i jest ok tylko czy to nie wpłynie niekorzystnie na moją wagę?? czy coś o tym wiecie??

Gość Kasti
Hej...LUdzie...ja to jestemm STRASZE GRUBA i POPROSTU MUSZE schudnąć zle sie czuje ze swoim cialem i wg... wiec od jutra zaczynam glodowke... spróbuje... 10 dni we wtorek prubowalam zaczac...ale w srode poleglam... ale od jutro to poprostu musze zaczac... boje sie tych pierwszych dni ze bede sie zle czuc ale musze wytrwac jesli to mi nie pomoze to juz nic ;/

Gość fuzi
Kasti glodowka ci nic nie da... t ze przez kilka dni bedziesz miala na wadze kilka kg mniej nie znaczy ze jestes chudsza czy ze przepalilas tluszcz... jak juz to zleci miesien ktory bez jedzenia = paliwa ''psuje sie i steka'' GLODOWKA NIE POMOZE SCHUDNAC !!! co najwyzej nabawisz sie jojo... albo wrocisz za pare dni do tego co bylo... aby zrzucic trzeba zaczac jesc inaczej i sie ruszac ale 95% z was id*** mysli ze glodowka mozna zrzucic 10kg i wbic sie w mega bikini... moje panie troche pomyslunku;/

Gość oliveee7
Startuje od jutra do 11 lipca, troche sie boję ;)

Hej kobietki?? Zaglada tutaj ktos jeszcze? Temat powstal pare lat wstecz... Do 10 lipcA musze schudnac jakies 10 kg , jestem fotomodelka ,ktora sie spasla jak swinka:P Jak na razie w sumie bardziej amatorka, ale najsmieszniejsze jest to ,ze 12 mam sesje zdj.a w ygladam jak maly potworek:) waze 65 kg, na poczatek planuje 55kg, pozniej 52- taka mialam zawsze wage, niestety nie wiedzialam o czyms takim jak wychodzenie z diety i niestety nasz wrog jojo mnie dopadl i teraz sie mecze,a wcale tak duzo nie jadlam - wierzcie mi... Planuje zrobic glodowke, tylko zastanawiam sie czy na samej wodzie ,czy dorzucic pomidorki do tego.. moze faktycznie na poczatek woda i warzywka, a pozniej sama woda.. Glodowka jest dobra, jest zdrowa, tylko wszystko trzeba robic z glowa!! Trzeba dbac o siebie i pielegnowac cialo ! Ja popelnilam ten blad i teraz cierpie. Ale inne kobietki daja rade, to dlaczego ja mam nie dac.Da sie?- da! ktoś sie dolaczy??!:):) POtrzebuje niezlego kopniaka w tylek. Razem razniej!!

Gość ghoighia
Jutro na bank zaczynam głodówke!!! Kiedys byłam na 5 dniowej, różnica samopoczucia przed i po 'kuracji' była porażająca. Nabrałam pewności siebie, czesciej sie usmiechałam, nawet idac ulica dostawałam napadów pozytywnej głupawki:D:D:D Kto nie popiera niech sie nie odzywa. 30 dniowa to jest hard core, ale 10 dni mozna wytrzymac. Mam 181 cm wzrostu i waże 70 kg. Niby waga nie najgorsza, ale studencki 1 rok medycyny był dosyć ciezki (jedzenie wszystkiego byle szybko i tanio, stres + kłótnie z chłopakiem itd itp ). Postaram sie codziennie opisywac to co sie ze mna dzieje, zobowiązanie do codziennej spowiedzi bardziej mobilizuje:)

Gość kathiaaa
Mozna się przyłączyć?