Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onass

farby palette... co sądzicie??

Polecane posty

Gość onass

co sądzicie o farbacg, szamponach palette?? podobno brązowy wychodzi czarny???:)):((

Gość grugru
dziadostwo. mi kiedyś na deszczu zaczęła farba spływać z włosów:(

Gość nie ma gorszej farby od Palett
e:O

Gość lolkddg
farba??? może to był szampon to jeszcze zrozumiem://

Gość i szampony i farby Palette
to najgorsze gówno dla włosów

Gość farbiarka
właśnie mam ją na głowie ;) Używam od lat i jestem zadowolona. Próbowałam innych marek, nawet tych niby najlepszych i najbardziej polecanych, niestety kolor bardzo szybko schodził, a po palette trzyma się długo. Nie zauważyłam szkodliwego działania tej farby, włosy są ładne, zdrowe i nie wypadają. No ale wybór to kwestia gustu i odpowiedniego doboru.

ja przez 4 lata farbowałam tą farbą włosy na czarno. Farba jest bardzo trwała, co ma swoje zalety (nie ma po 3 tygodniach odcienia brążowego na włosach, tylko czarny), ale i wady (jak już mi się ten kolor znudził, nie było mowy o stopniowym dochodzeniu do jaśniejszego koloru, bo po przerwie półrocznej w farbowaniu, miałam już długie odrosty, a nadal miałam czarne włosy, nic a nic sie ta farba nie zmywała). Raz zafarbowałam się na jakąś czerwień i ten kolor tak szybko nie płowiał, jak po innej farbie. Jednak fryzjerzy raczej odradzają tę farbę, szczególnie gdy włosy są cienkie i zniszczone, bo jest po prostu mocna...

i rzeczywiście, kiedyś użyłam odcienia ciemna czekolada i wyszedł prawie czarny, tylko ja widziałam bardzoi ciemny brąz, bo wiedziałam, że nie powinien być czarny;)

Gość lolkbhgsfd
a sampon używałyscie??

Gość noico ona
ja też ostatnio uzyłam ciemną czekolade-szampon... i wyszedł czarny:((

farbowałam nią kiedyś, kolor nie płowieje tylko brązowy wychodzi czarny :O I nie da sie go rozjaśnić jak się juz znudzi, trzeba czekać aż odrośnie. No i bardzo wysusza włosy, jak nią farbowałam były szorstkie i matowe, Teraz farbuję Londą i nie ma porównania ;)

Gość M-i-s-i-a
Nie polecal zwlaszcza wlascicielkom wlosow slabych i "suchych". Zrobilo mi sie straszne siano. Polecam farby firmy Wella. Moja fryzjerka zreszta tez :-)

Gość fdfgg
ja zawsze farbuje palette odcien ZŁOCISTY BRĄZ

Gość kaalipsso
Czy jest taka farba z serii palette która nachodzi na kazdy kolor włosów bez uzycia rozjasniacza?

Gość gość
Jutro mam zamiar pofarbować moje włosy (średni brąz) na orzechowy brąz+rozjaśniacz blond, czy uzyskam taki kolor jaki bym chciała?